Wedstrijd van 9 tot 16 februari 2017 – Blood Father

Zijn comeback was ongetwijfeld het allerbeste idee waarmee Mel Gibson ooit heeft rondgelopen. Alleen al dit en volgend jaar zal voor de acteur-regisseur een echt hoogtepunt worden in zijn carrière. Omdat zijn nieuwste film Blood Father over de hele wereld lovende kritieken ontving, kunnen we daar bij Screendependent maar amper omheen. Om iedereen van deze film te laten meegenieten hebben we samen met Splendid Film Benelux een nieuwe wedstrijd voor jullie op poten gezet. We geven twee DVD’s weg van deze knallende actiefilm. Klinkt goed, niet?

Over de film – Mel Gibson is gewoon zichzelf

Ex-gedetineerde John Link (Mel Gibson) wordt na jaren herenigd met zijn eigenzinnige 16-jarige dochter. Zij wordt achternagezeten door leden van een Mexicaans drugskartel die er op uit zijn haar te vermoorden. Een bloedstollend kat-en-muis spel ontstaat in de woestijn van New Mexico, waarbij John tot het uiterste gaat en zijn leven op het spel zet om zijn dochter te beschermen. Naast Mel Gibson zien we onder meer Erin Moriarty, Diego Luna, Michael Parks en William H. Macy schitteren. Geregisseerd werd de film dan weer door Jean-François Richet, de man die ook verantwoordelijk was voor L’instinct de mort (2008) en het vervolg L’ennemi Public n°1 (2008). Bekijk de explosieve trailer van deze knallende actiefilm nu.

De DVD van Blood Father winnen? Hell yeah!

Zoals je weet is meedoen met wedstrijden van Screendependent echt heel gemakkelijk. We stellen geen irritante schiftingsvraag die meteen je kans op winnen doet verdwijnen. Neem gewoon de onderstaande stappen door en wie weet wordt jij dan wel de winnaar. We wensen je alvast heel veel succes.

  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram
  • Deel deze wedstrijd met al je vinden, kennissen en je hele familie
  • Neem zeker onze wedstrijdvoorwaarden even door. Meedoen impliceert dat je akkoord gaat.
  • Vul onderstaand wedstrijdformulier in. Een tip voor de ‘moeilijke’ vraag vind je hier.
  • Vergeet niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Deze wedstrijd is afgelopen. We brengen de winnaars zo snel mogelijk op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *