Wedstrijd van 23 februari tot 2 maart 2017 – Duotickets voor Split

Sommige films mag je gewoon echt niet missen. Zo zag je vorig jaar in de bioscoop ongetwijfeld al Fantastic Beasts and Where to Find Them of een andere grote blockbuster. Wij bij Screendependent weten dat je graag eens getrakteerd wordt op een super goede film. Daarom hebben we in samenwerking met Universal Pictures België een gloednieuwe wedstrijd op poten gezet. We geven maar liefst twee duotickets weg voor de Split, de nieuwste film van M. Night Shyamalan die vanaf 22 februari 2017 in de Belgische zalen speelt. Wil jij deze spannende en mysterieuze thriller niet missen? Waag dan zeker je kans en wie weet kan jij dankzij ons naar de bioscoop.

© 2016 Universal Pictures. All Rights Reserved.

Verschillende persoonlijkheden bezorgen je gegarandeerd kippenvel

Volgend op hun grote succes, The Visit (2016), slaan auteur-regisseur-producer M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs, Unbreakable) en producer Jason Blum (Paranormal Activity, The Purge en Insidious) de handen opnieuw in elkaar voor een nieuwe angstaanjagende samenwerking: Split. James McAvoy (X-Men) speelt de hoofdrol in deze thriller met bovennatuurlijke elementen. Hij wordt hierin vergezeld door Anya Taylor Joy, Betty Buckley, Jessica Sula en Haley Lu Richardson. Voor Split hebben Shyamalan en Blum hun kernteam van The Visit terug samengebracht, waaronder collega-producer Marc Bienstock en executive producers Ashwin Rajan en Steven Schneider. Bekijk de spannende en angstaanjagende trailer snel hier onder.

Eén van de twee duotickets voor Split winnen? Dat wil ik wel…

Verschillende persoonlijkheden en een schitterende James McAvoy? Als dat niet geweldig klinkt! Natuurlijk wil jij – net als heel wat andere lezers – graag één van de twee duotickets bemachtigen. Gelukkig staat meedoen met een wedstrijd bij Screendependent niet gelijk aan het antwoord zoeken op één of andere onmogelijke schiftingsvraag. Zoals je gewoon bent van ons is deelnemen aan deze wedstrijd ook echt weer een fluitje van een cent. Zorg er gewoon voor dat je onderstaande stappen volgt en wie weet kan jij volgende week dankzij ons naar de bioscoop. Heel veel succes, we hopen dat jij wint.

  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
  • Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
  • Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert dat je volledig akkoord gaat.
  • Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
  • Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Deze wedstrijd is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *