Wedstrijd van 2 tot 9 maart 2017 – Don’t Breathe

Als er één horrorfilm is waar je in 2016 zonder twijfel al iets van hebt gehoord, dan is het Don’t Breathe, een spannende en indrukwekkende film die je echt van de allereerste minuut tot de allerlaatste seconde compleet op het puntje van je stoel zet. Omdat wij bij Screendependent weten dat jij deze film niet wilt missen, hebben we samen met Sony Pictures Home Entertainment een gloednieuwe wedstrijd opgezet. We geven maar liefst twee DVD’s en twee Blu-Ray’s weg. Vind jij het ook zo spannend om een horrorfilm te kijken? Waag dan nu je kans!

© 2016 Blind Man Productions, LLC. All Rights Reserved.

Over de film – een blinde man, maar niet ongevaarlijk

In Don’t Breathe volgen we een drietal nietsvermoedende vrienden: Alex, Rocky en Money. Samen hebben ze de perfecte manier gevonden om mensen thuis te overvallen. Omdat de verzekering toch heel wat spullen dekt, beslissen ze om alleen die mee te nemen die door de verzekering toch vervangen worden. Maar wanneer Money op een dag met misschien wel de grootste opdracht ooit op de proppen komt, weet Alex niet goed of hij het wel wil doen. Deze keer zouden ze immers geld stelen en dus geen spullen die de verzekering vervangt. Rocky en Money slagen er uiteindelijk in om Alex te overtuigen. Ze trekken richting het huis van het doelwit: een oude man, veteraan en blind. Het belooft dus een gemakkelijke diefstal te worden, maar eens het drietal echt in het huis van de man rondloopt, doen ze de ene schrikwekkende ontdekking na de andere. Bekijk de spannende trailer van Don’t Breathe snel hier onder.

Een DVD of Blu-Ray van deze prent winnen? Heel graag…

Wel… als je iets wil winnen, ben je bij Screendependent aan het juiste adres. Meedoen met één van onze wedstrijden is de allergemakkelijkste zaak in de wereld. We stellen je geen lastige schiftingsvraag en zorgen er dus met andere woorden voor dat echt iedereen kans maakt op de DVD of Blu-Ray. Het enige wat we van je vragen is dat je het onderstaande stappenplan volgt. Alleen dan kan je kans maken op een exemplaar van de film. Veel succes! Wie weet ligt Don’t Breathe binnenkort bij jou in de filmcollectie. Onze recensie van de film lees je alvast hier.

  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
  • Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
  • Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert dat je volledig akkoord gaat.
  • Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
  • Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Oeps, je bent te laat. Onze wedstrijd is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *