Wedstrijd van 22 tot 29 mei – Underworld: Blood Wars

Het is alweer een tijdje geleden dat je bij Screendependent iets kon winnen. Dat weten we, maar het is voor ons achter de schermen heel erg druk geweest. Om jullie, de trouwe lezer van onze reviews, te belonen, hebben we in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment een gloednieuwe wedstrijd klaarstaan. We vieren de Belgische release van Underworld: Blood Wars en mogen daarom twee Blu-Ray’s van de film weggeven. En die wil jij als filmfan zeker niet missen, toch?

© 2017 Lakeshore Entertainment Group LLC. All Rights Reserved.

Over de film – bloed, vampieren, Lycans en Kate Beckinsale

Selene is de oorlog beu. Na lang samenwerken met zowel vampieren als Lycans, leeft ze nu teruggetrokken in een kerker. Maar de Lycans hebben haar gevonden en zijn op zoek naar haar dochter. Haar bloed zou er immers voor kunnen zorgen dat Marius, de nieuwe leider van de Lycans, onverslaanbaar wordt. Ze wordt net op tijd gered door David, de jongen die ze destijds weer tot leven bracht. Die meld haar dat de oorlog nog nooit zo fel gevochten werd. Marius zou immers de eerste zijn die zo’n grote delegatie van Lycans bij elkaar wist te krijgen. Voor de zoveelste keer in die 1000 jaar dat ze leeft moet Selene zich moeien in een eeuwig durend conflict. Alleen zal het deze keer haar leven echt veranderen… Bekijk de trailer hier onder.

Deze film op Blu-Ray winnen? Laat maar komen!

Zoals altijd is deelnemen aan één van onze wedstrijden ongelooflijk gemakkelijk. We doen niet aan schiftingsvragen omdat we weten dat dat ongelooflijk frustrerend is. Volg gewoon het onderstaande stappenplan en wie weet ben jij volgende week de trotse winnaar van een exemplaar van Underworld: Blood Wars. Succes! P.S.: Benieuw naar onze recensie? Lees ze dan snel hier.

  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
  • Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
  • Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert dat je volledig akkoord gaat.
  • Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
  • Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Helaas! Je bent net te laat. De wedstrijd is afgelopen en de winnaars worden op de hoogte gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *