5 redenen waarom je de nieuwe ‘Baywatch’ moet kijken

Sinds woensdag 14 juni maakt de allerbeste kustwacht de cinemazalen ook bij ons onveilig. Terwijl de stranden met dit hemelse zomerweer alleen maar drukker en drukker worden, is het tijd om ook eens te denken aan diegenen die ervoor zorgen dat alles elke dag weer veilig verloopt. Maar of Baywatch daar echt dé perfecte film voor is, dat is een ander verhaal. Hier vind je alvast vijf redenen waarom je deze hilarische actiekomedie best in de bioscoopzalen gaat kijken.

Mannelijk én vrouwelijk schoon zorgen ervoor dat je op je wenken bediend wordt…

Baywatch zou Baywatch niet zijn als er geen halfnaakte kustwachters de revue passeren. Ook in deze film bezorgt de cast je meer dan alleen grappige actiescenes en een spannend verhaal. Met een cast die bestaat uit Dwayne Johnson, Alexandra Daddario en Zac Efron mag je dus nu al op je beide oren slapen: kijk gewoon en je zal er geen spijt van hebben.

Pamela Anderson en David Hasselhoff zijn terug!

Wie de originele reeks – die sinds 1989 op het scherm te zien was – kent, herinnert zich ongetwijfeld hoe David Hasselhoff en Pamela Anderson menige huiskamers ‘kippenvel’ bezorgden. Ook zij laten zich in deze film van hun beste kantje zien. Opgelet: ze zijn alle twee wel wat ouder geworden, dus wie kijkt voor die hemelse figuren van destijds komt misschien bedrogen uit. Of misschien ook niet?

Seth Gordon is de regisseur.

Vond jij Horrible Bosses uit 2011 ook zo’n hi-la-rische film? Of herinner je je Identity Thief (2013) ook nog zo goed en kreeg je soms ook buikpijn van het lachen dankzij het uitstekende samenspel tussen Jason Bateman en Melissa McCarthy? Wel, dan is er goed nieuws voor jou, want Seth Gordon – de regisseur van die twee films – staat ook in Baywatch aan het roer: plezier verzekerd dus!

Zac Efron speelt een klootzak.

Wie Zac Efron ziet, denkt ongetwijfeld meteen aan zijn acteerwerk in de verschillende High School Musical-films. Terecht, want ze maken ook gewoon een groot deel uit van de hedendaagse cinemacultuur – al waren ze niet steeds even goed. Het is dan ook cool om Efron in deze film te zien schitteren als een complete klootzak die denkt dat hij de hele wereld aankan.

Voor de studenten: het is dé perfecte ontspanning

Zit je momenteel midden in je examens en heb je nood aan een geweldige ontspanningsactiviteit? Trek dan je slippers aan, ga in zwembroek of waan je zelf een kustwacht en haast je naar de bioscoop. Want Baywatch is een film waarbij je niet al te veel hoeft na te denken en is daarom het perfecte uitje dat je met vrienden kan maken om zo al je stress even te vergeten. En zo kan je er vervolgens weer helemaal tegenaan gaan.

Kortom, er zijn redenen genoeg waarom je deze nieuwe Baywatch film best een kans geeft. Bekijk nu de onderstaande trailer en deel dit artikel met iedereen die volgens jou zou genieten van deze film. Veel plezier!

Ga jij Baywatch kijken of zag je de film al in de bioscoop? Laat het weten door hier onder een reactie te plaatsen met jouw bevindingen en deel ze met de rest van de wereld.

2 reacties

  1. Ik denk dat er ook genoeg redenen te noemen zijn om de film niet te zien als ik zo een beetje andere recensies lees. Zelf nog niet gezien, dus weet niet in welk kamp ik val 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *