Wedstrijd van 18 juli tot 26 juli – Spider-Man: Homecoming

Hou je vast aan spinnenwebben en kijk uit voor al wat rond je heen vliegt, want Spider-Man is helemaal terug. Vanaf 19 juli 2017 speelt de gloednieuwe Spider-Man: Homecoming in de Belgische zalen en voor het eerst is de rondvliegende spinnenheld echt deel van het Marvel Cinematic Universe. Ben jij ook zo benieuwd hoe de jonge Tom Holland het er vanaf brengt? Om de release van de nieuwe film te vieren, organiseren we in samenwerking met Sony Pictures Releasing een super coole wedstrijd. We geven drie prijzenpakketjes weg met daarin telkens 1 x een Spider-Man Mini Figure en 1 x een coole Spider-Man magneet. Wil jij deze merchandise winnen? Waag dan nu je kans en wie weet win je wel.

© 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Over de film – Spider-Man is terug en dat tussen andere bekende helden

Een jonge Peter Parker (Tom Holland), die een sensationeel debuut maakte in Captain America: Civil War, begint zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken. Opgetogen door zijn ervaring met de Avengers, keert Peter naar huis terug, waar hij met Tante May (Marisa Tomei) woont, onder wakend oog van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey, Jr.). Peter probeert zijn normale dagelijkse routine te hervatten – afgeleid door zijn gedachten om te bewijzen dat hij niet alleen de leuke buurman Spider-Man is – maar wanneer Vulture (Michael Keaton) opduikt als nieuwe schurk, zal alles waar Peter van houdt, bedreigd worden. Bekijk de onderstaande trailer nu.

Een prijzenpakket winnen? Laat maar komen!

Zoals je weet is meedoen met een wedstrijd bij Screendependent niet echt heel moeilijk. Van stomme schiftingsvragen heb je bij ons geen last, want ook wij hebben daar een hekel aan. Zorg er gewoon voor dat je onderstaand stappenplan tot in de puntjes volgt en wie weet contacteren we jou dan als winnaar. Veel succes, trouwe volger van Screendependent!

  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
  • Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
  • Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
  • Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
  • Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Helaas, je bent te laat. De wedstrijd is afgelopen en de winnaars worden op de hoogte gesteld van hun winst. Rep je zo snel mogelijk naar een bioscoop in je buurt om Spider-Man: Homecoming te bewonderen.

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *