Win een DVD of Blu-Ray – The Space Between Us

De herfst is er weer en dat betekent dat er koudere dagen aankomen met meer regen. Om die pijn voor je te verzachten, staan we bij Screendependent alweer klaar met een coole nieuwe wedstrijd. In samenwerking met onze vrienden van filmdistributeur Remain in Light geven we maar liefst 2 x de DVD en 2 x de Blu-Ray van The Space Between Us weg. Ben je benieuwd wat wij van de film denken? Dat lees je in dit artikel.  Scroll nu naar beneden, volg het stappenplan en maak kans op een exemplaar. De wedstrijd duurt van 28 september tot en met 5 oktober, 12:00 uur.

Over de film – Liefde met de hele ruimte ertussen

In The Space Between Us trekken we samen met een aantal astronauten naar Mars. Als echter blijkt dat Sarah Elliot, één van de astronauten die met de eerste missie meegaat, zwanger is, lijkt alles in duigen te vallen. Shepherd en zijn organisatie beslissen om Sarah en het ongeboren kind gewoon naar Mars te laten reizen, maar dat loopt niet goed af. Sarah sterft, maar de pasgeboren Gardner overleeft. 16 jaar later maakt de intelligente eerstgeborene op Mars contact met Tulsa, een doodgewoon meisje op de aarde. Gardner wil maar al te graag naar haar toe. Niet veel later kan hij zijn droom waarmaken, maar dat is niet zonder gevaren. Bekijk de trailer nu.

Laat maar komen die DVD of Blu-Ray. Maar hoe?

Wel, als je ons al een tijdje volgt, weet je dat het bij Screendependent niet moeilijk is om met een wedstrijd mee te doen. Zelf zijn we helemaal geen fan van stomme schiftingsvragen, dus iedereen maakt echt evenveel kans. Al wat we van je vragen is dat je het onderstaande stappenplan volgt. Veel succes! Hopelijk is het exemplaar van The Space Between Us binnenkort van jou.

  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
  • Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
  • Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
  • Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
  • Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het buitenaardse wedstrijdformulier van The Space Between Us

Jammer, je bent net te laat. De winnaars worden zo snel mogelijk gekozen en bekend gemaakt.

© 2016 STX Productions, LLC. STX Financing, LLC. © 2017 The Searchers. All Rights Reserved.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *