Win één van de drie DVD’s – The Zookeeper’s Wife

Je kent het vast en zeker wel: je bent doodop en besluit om in de zetel neer te ploffen om te genieten van een goede film. Maar welke film moet je nu gaan kijken? In een tijdperk van superhelden en reboots van bekende franchises is het niet altijd evident om op zoek te gaan naar een echte parel. Maar daarvoor heb je natuurlijk Screendependent. Omdat we je graag kennis doen maken met prachtige pareltjes, hebben we een nieuwe winactie op poten gezet. In samenwerking met Entertainment One geven we 3 x een DVD-exemplaar weg van The Zookeeper’s Wife. Als dat niet interessant klinkt… De wedstrijd duurt van 6 tot en met 13 oktober, 12:00 uur.

Over de film – De Duitse bezetter versus twee dappere mensen

In The Zookeeper’s Wife gaan we dus een stukje terug in de tijd. In 1939 baten Antonina en Jan Zabinski een prachtige dierentuin uit in het hartje van Warschau. Wanneer de Duitsers in hetzelfde jaar het land binnenvallen, wordt de zoo helemaal vernield. Van het ene moment op het andere worden tal van hun joodse vrienden opgesloten in de getto niet ver van de zoo. Wanneer de gevaarlijke Duitse militair Lutz Heck beslist om van de zoo een belangrijke uitvalsbasis te maken, heeft Antonina het helemaal gehad. Ze besluit om samen met Jan in te gaan tegen het Duitse bewind en onderdak te bieden aan joden. Maar met de Duitsers in de buurt wordt dat een heel gevaarlijke operatie. Bekijk de trailer nu.

Dat klinkt interessant, maar hoe kan ik meedoen?

Wel, als je ons al langer kent dan vandaag, dan weet je dat meedoen met onze wedstrijden héél erg gemakkelijk is. We houden ons niet bezig met vreselijke schiftingsvragen, want daar hebben we zelf een hekel aan. Al wat we van je vragen is dat je de onderstaande stappen volgt. Iedereen maakt dus gegarandeerd even veel kans op winst.  Succes!

  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
  • Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
  • Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden.
  • Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
  • Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
  • Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het beestige wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De winnaars zijn al op de hoogte gebracht.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *