Win een prijzenpakket – American Assassin

Momenteel is het buiten nog wel even warm, maar daar gaat snel verandering in komen. Hoog tijd om nog eens een cinemabezoek in te lassen, niet? Omdat we bij Screendependent weten dat je graag getrakteerd wordt, hebben we in samenwerking met Belga Films voor een nieuwe wedstrijd gezorgd. Sinds 11 oktober speelt American Assassin in de zalen. Dankzij de filmdistributeur mogen wij 5 prijzenpakketten weggeven met telkens één duoticket én een boek van de gloednieuwe actiefilm. Wil jij dit graag winnen? Aarzel dan niet en lees verder. De winactie loopt nog tot 25 oktober, 12:00 uur.

Over American Assassin – Tsjokvol actie en wraak

Na een tragische gebeurtenis raakt het leven van de jonge Mitch Rapp (Dylan O’Brien) in het slop. In zijn zoektocht naar wraak, komt hij terecht in het CIA-team van Stan Hurley (Michael Keaton), een veteraan van de Koude Oorlog en nu actief in de strijd tegen het terrorisme. Ze worden ingeschakeld in het onderzoek naar een schijnbaar willekeurige golf van aanvallen tegen militaire en burgerlijke doelwitten. Wanneer ze op een patroon stuiten, blijkt een meedogenloze Turkse geheim agente hetzelfde spoor te volgen. Ze bundelen de krachten en gaan samen achter een geheimzinnige spion aan die in het Midden-Oosten een wereldoorlog wil ontketenen… Bekijk de spannende trailer van deze interessante actiethriller hieronder.

Dit prijzenpakket winnen? Laat maar komen!

Zoals je het ongetwijfeld bij ons al gewend bent, hebben we geen lastige schiftingsvraag. Daar hebben we zelf een hekel aan. Het enige wat we van je vragen om kans te maken op de tickets én het boek, is dat je de onderstaande stappen doorneemt. Veel succes.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het spannende wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De winnaars van de wedstrijd worden zo snel mogelijk via Facebook en Twitter bekend gemaakt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *