Win één van de vijf duotickets – Het Tweede Gelaat

Er komen een aantal heel erg interessante Vlaamse releases aan. Denk zo maar aan de gloednieuwe film van F.C. De Kampioenen-film, geregisseerd door Jan Verheyen. Op die prent is het nog even wachten, maar de geweldige regisseur van onder andere Het Vonnis (2013) en Dossier K. (2009) presenteert vanaf 25 oktober zijn gloednieuwe Vincke & Verstuyft-film: Het Tweede Gelaat. Omdat we vinden dat jij deze spannende politiethriller niet mag missen, hebben we een nieuwe winactie voor je klaarstaan. In samenwerking met Kinepolis Film Distribution geven we 5 x één duoticket weg voor de film. Als dat niet voortreffelijk klinkt…

Over Het Tweede Gelaat – Wie heeft het nu eigenlijk gedaan?

 

De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier… Bekijk de trailer nu.

 

 

Ik wil winnen, maar hoe?

Als je ons al een tijdje volgt, weet je dat meedoen met een wedstrijd bij Screendependent absoluut geen moeilijke zaak is. We stellen je helemaal geen schiftingsvraag, gewoonweg omdat ook wij daar een hekel aan hebben. Het enige wat we van je verwachten is dat je de onderstaande stappen volgt. Veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

© 2017 Kinepolis Film Distribution. All Rights Reserved.

Het Vincke & Verstuyft-wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *