Win één van de drie duotickets – Jigsaw

31 oktober is net gepasseerd, maar dat wil niet zeggen dat we niet meer in de Halloweensfeer mogen vertoeven. Misschien heeft iemand jou enorm doen schrikken of komt dat één van de volgende dagen nog. Terwijl de pompoenen buiten staan, dromenvangers boven je bed hangen en er wellicht een aantal boze geesten in je huis ronddolen, is het momenteel ook hét uitgelezen moment om in de bioscoop van een heerlijke horrorfilm te gaan genieten. Omdat we vinden dat jij die kans moét grijpen, organiseren we samen met Belga Films een nieuwe wedstrijd. Wij mogen dankzij de filmdistributeur maar liefst 3 x 1 duoticket weggeven van de gloednieuwe Jigsasw, het langverwachte vervolg in de Saw-reeks.

Over Jigsaw – een oude bekende keert helemaal terug

Na een reeks moorden die vreemd genoeg lijken op die van Jigsaw, doet de politie een klopjacht op een man die al meer dan 10 jaar overleden is. En dat is meteen de start van een nieuw en angstaanjagens kat-en-muisspel. Is John Kramer uit de dood opgestaan om iedereen eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven? Of is het een valstrik van een moordenaar die andere ambities koestert? Deze langverwachte sequel in de bekende en gevreesde Saw-reeks jaagt je ongetwijgfeld de stuipen op het lijf. Bekijk de trailer van de nieuwe horrorfilm snel.

 

Ik durf niet goed, maar laat die tickets maar komen!

Wel, bij Screendependent ben je voor wedstrijden eigenlijk aan een heel goed adres. Waarom? Omdat wij gewoon geen stomme schiftingsvragen hebben die jouw kansen al meteen richting de maan sturen. Omdat we vinden dat iedereen de kans op een ticket verdient, vragen we van jou gewoon om de onderstaande stappen te volgen. Heel veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

© 2017 Lionsgate Entertainment. Belga Films. All Rights Reserved.

Het verschrikkelijke en angstaanjagende wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *