Win één van de twee DVD’s – Spider-Man: Homecoming

Slecht weer, koude wind en een heel erg donkere tijd van het jaar… Echt vrolijk ga je momenteel niet worden, maar daarvoor zijn wij er natuurlijk. Omdat we willen dat je ook binnen in je zetel kan genieten van het leven, organiseren we samen met Sony Pictures een gloednieuwe wedstrijd. Screendependent geeft maar liefst twee DVD’s weg van de gloednieuwe superheldenfilm Spider-Man: Homecoming. Lees verder, doe mee en deel de wedstrijd met al je vrienden. P.S.: onze recensie van de film kan je alvast in dit artikel terugvinden.

Over de film – Spidey is helemaal terug

In Spider-Man: Homecoming trekken we naar Queens, New York, waar de jonge Peter Parker, een puberende tiener, woont bij zijn lieve tante May. Op school gaat het allemaal niet zo best, want sinds de gebeurtenissen van Captain America: Civil War denkt Peter dat er om de haverklap nieuwe missies gaan komen. Maar dat is niet zo, dus hij moet samen met zijn beste vriend het doodgewone leven van een puber trotseren.

Op een dag betrapt Peter een paar bankovervallers in zijn buurt en een aantal dagen later gebeurt er nog iets vreemds in New York. Hij voelt dat hij iets op het spoor is en besluit om als Spider-Man op te treden. Maar de 15-jarige jongeman weet helemaal niet hoe gevaarlijk het allemaal is, tot hij oog in oog staat met het kwaad. Zal Peter het er uiteindelijk heelhuids vanaf brengen? Bekijk de trailer snel!

Deze superheldenfilm op DVD winnen? Laat maar komen!

Je bent nu al een ongelooflijke gelukzak, want bij Screendependent is meedoen met een wedstrijd echt het gemakkelijkste dat je je maar kan inbeelden. Een irritante schiftingsvraag is er niet, omdat we daar zelf simpelweg een hekel aan hebben. Het enige wat we van je vragen is dat je de onderstaande stappen volgt. Succes! De wedstrijd duurt tot 28 november, 12:00 uur.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Helaas, je bent net te laat. De winnaars van de wedstrijd worden gekozen en op Facebook en Twitter bekend gemaakt.

© 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2017 MARVEL.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *