Win één van de drie DVD’s – The Hunter’s Prayer

Het is redelijk onmogelijk om echt iedere film die in België verschijnt daadwerkelijk te bekijken. Daarom raden wij van Screendependent je nu en dan graag een film aan. Op 16 november bracht Source 1 Media de spannende actiethriller The Hunter’s Prayer uit op DVD en omdat we vinden dat jij deze film niet mag missen, hebben we een nieuwe wedstrijd voor je. In samenwerking met de filmdistributeur mogen wij drie DVD’s van de film weggeven. Lees het artikel verder, doe mee en wie weet ben jij wel de winnaar. Benieuwd naar onze recensie? Die lees je in dit artikel. De wedstrijd loop af op dinsdag 5 december om 12:00 uur.

 

Over de film – een actievolle roadtrip door Europa

In The Hunter’s Prayer reizen we richting het mooie maar kille Zwitserland. Ella, een 16-jarig Amerikaans meisje, volgt er les aan een prachtige private school. Wanneer ze op een avond letterlijk midden in een vuurgevecht belandt, wordt ze gered door de enge Lucas. Die vertelt Ella dat er een heleboel mensen naar haar op zoek zijn en haar willen vermoorden. Niet wetende wat nu de bedoelingen van Lucas zijn, besluit ze om toch maar met hem mee te gaan. Maar terwijl het duo door Europa reist, wordt duidelijk dat Lucas helemaal niet zulke goede bedoelingen heeft. Zal Ella deze hobbelige passage in haar leven heelhuids doormaken? Bekijk de spannende trailer nu.

Ik wil winnen! Maar hoe?

Als je Screendependent goed kent, dan weet je dat meedoen met onze wedstrijden echt niet moeilijk is. Verwacht je niet aan een domme schiftingsvraag, want daar hebben we zoals je weet een vreselijke hekel aan. Het enige dat we van je verwachten is dat je de onderstaande stappen volgt. Veel succes en wie weet is de DVD binnenkort van jou.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

© 2017 Hunters Prayer LLC. Première TV Distribution. All Rights Reserved.

Het spannende wedstrijdformulier

Je bent net te laat. De winnaars worden zo snel mogelijk gekozen en bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *