Win één van de vijf duotickets – Patser

Adil en Bilall zijn helemaal terug. Na hun overdonderend succes met Image (2014) en Black (2015) zijn Vlaanderens meest succesvolle regisseurs van dit moment weer helemaal terug. Patser, hun nieuwste film, lijkt de finale sollicitatie te zijn op weg naar Hollywood. En omdat wij vinden dat jij deze film niet mag missen, hebben we samen met Kinepolis Film Distribution een gloednieuwe wedstrijd voor je klaarstaan. We geven maar liefst vijf duotickets voor de film weg. Waag als de bliksem je kans!

Over de film – Patsers maken Antwerpen onveilig


Patser
, de derde langspeelfilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah, vertelt de waanzinnige trip van vier vrienden op ‘t Kiel die ervan dromen om te leven als echte Patsers. Ze willen zo snel mogelijk rijk worden en willen dolgraag leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface. Living the good live met snelle patserbakken, dikke villa’s, veel bling bling en vooral… respect. Kortom: deze nieuwe Vlaamse film is een niet te missen stukje cinema, overgoten met een smakelijk Hollywoodsausje. Bekijk de energieke trailer nu hier onder.

 

Ik wil winnen, maar hoe?

Screendependent weet dat je op bijna elke website op stomme schiftingsvragen moet antwoorden. Daar doen wij niet aan mee, gewoon omdat het voor jou zo frustrerend is. Al wat we van je vragen, is dat je onderstaand stappenplan doorneemt en dat je Screendependent trouw blijft volgen. Heel veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Helaas, je bent net te laat. We brengen de winnaars zo snel mogelijk op de hoogte.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *