Win één van de vijf duotickets – De Buurtpolitie: De Tunnel

Het team van De Buurtpolitie is eindelijk terug. Na heel wat nieuwe zaken in de veelbekeken televisiereeks, zijn de collega’s er opnieuw voor hun tweede langspeelfilm. De Buurtpolitie: De Grote Geldroof  (2016) was een fenomenaal succes en dat betekent dat de tweede film een pak indrukwekkender mocht zijn. En omdat wij weten dat jij deze film niet wil missen, hebben we een nieuwe wedstrijd voor je klaarstaan. In samenwerking met onze vrienden van Kinepolis Film Distribution geven we vijf duotickets weg voor De Buurtpolitie: De Tunnel. De film speelt sinds 7  februari 2018 in de zalen.

Over de film – Help, de grond trilt…

Terwijl de collega’s van de Buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. Dieren worden onrustig, mensen kunnen er niet van slapen. De agenten gaan op onderzoek maar staan voor een mysterie. Tot ze in diezelfde wijk op een lange, diepe tunnel stoten… Wie heeft die gegraven? Waar leidt die naartoe? En vooral… waarom is die tunnel gevuld met springstof? Bekijk de trailer van de film nu.

 

JA, ik wil winnen! Maar hoe eigenlijk?

Heb je al wel eens meegedaan met één van de vorige wedstrijden van Screendependent? Dan weet je vast en zeker dat meedoen met één van de wedstrijden bij ons ongelooflijk gemakkelijk is. Waarom? Gewoonweg omdat wij je niet lastigvallen met een vervelende schiftingsvraag. Al wat we van je vragen, is dat je onderstaand stappenplan volgt. Heel erg veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het gevaarlijke wedstrijdformulier

Helaas! Je bent net te laat. De winnaars worden zo snel mogelijk gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *