Win één van de DVD-boxen – Stella Blómkvist

Jij kijkt wellicht vooral Amerikaanse en Britse series. We kunnen je niets kwalijk nemen, maar daardoor mis je ongetwijfeld heel wat schitterende pareltjes die elders gemaakt zijn. Als je ons al langer volgt, weet je wellicht ook dat wij enorme fan zijn van alle reeksen die distributeur Lumière uitbrengt. Op 27 februari 2018 bracht de verdeler de Ijslandse topreeks Stella Blómkvist uit op DVD en omdat wij vinden dat je de reeks niet mag missen, staat er een gloednieuwe wedstrijd klaar. Jawel, wij mogen maar liefst 3 x één DVD-box van Stella Blómkvist weggeven. Te cool, toch?

Over de reeks – de troebele wateren van de Ijslandse politiek

De pientere, IJslandse advocate Stella Blómkvist staat erom bekend het gevaar niet uit de weg te gaan en af en toe een loopje te nemen met de regels. Die combinatie staat garant voor een elegante neo-noirserie die even sexy als dreigend is. Door haar duistere verleden, haar morele buigzaamheid en haar sympathie voor de underdog, blijkt ze altijd de juiste persoon op de foute plek op het slechtst mogelijke moment te zijn. Stella Blómkvist dompelt je helemaal onder in de troebele wateren van de IJslandse politiek. Bekijk de spannende trailer hier onder.

 

Ziet er cool uit! Maar hoe kan ik eigenlijk winnen?

Ben je vertrouwd met Screendependent? Dan weet je zonder twijfel dat we wedstrijden nooit moeilijk maken. We haten stomme schiftingsvragen en daardoor zal je er hier nooit één zien verschijnen. Het enige wat we van je vragen is dat je het onderstaande stappenplan volgt. Wie weet ben jij wel onze winnaar! Succes.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het formidabele wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De winnaars worden via mail en onze sociale media op de hoogte gebracht.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *