Win één van de tien duotickets – Every Day

Het is weer tijd voor een wedstrijd. Ben je al een tijdje niet naar de bioscoop geweest en heb je zin om nog een keer te gaan? Lees dan verder, want in samenwerking met onze vrienden van Kinepolis Film Distribution hebben we een nieuwe wedstrijd voor je klaarstaan. We mogen maar liefst tien duotickets weggeven van de gloednieuwe romantische dramafilm Every Day van niemand minder dan Michael Sucsy, de regisseur van het immens bekende The Vow (2012). Begin je ook al te watertanden? Every Day speelt vanaf 14 maart 2018 in de Belgische zalen.

 

Over de film – drama en romantiek met een fantasykarakter

De 16-jarige Rhiannon leidt een typisch tienerleven. Samen met haar vriendje besluit ze een dag te spijbelen en ze hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin anders is. Hij beweert zich niets meer van de dag ervoor te herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben. Er is iets vreemds aan de hand en het wordt voor Rhiannon alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Bekijk de trailer nu.

Dat ziet er cool uit, maar hoe kan ik winnen?

Volg je Screendependent al een tijdje? Dan weet je ongetwijfeld ook dat meedoen met één van onze wedstrijden absoluut een fluitje van een cent is. Het enige wat we van je verwachten is dat je het onderstaande stappen plan volgt. Doe nu mee en wie weet win jij wel één van onze tien duotickets!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het fantastische wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *