Win een DVD of Blu-Ray – All the Money in the World

Ridley Scott is één van de regisseurs die je elk jaar opnieuw in het oog moet blijven houden. De ‘vader’ van de Alien-franchise mag intussen dan wel 80 jaar oud zijn, hij blijft steeds goede films maken. Eerder dit jaar zag je van hem onder andere al All the Money in the World verschijnen, de film die veel ophef maakte omdat Kevin Spacey plots vervangen werd door Christopher Plummer. Omdat wij vinden dat jij deze topper niet mag missen, hebben we een gloednieuwe wedstrijd voor je! In samenwerking met onze goede vrienden van The Searchers en Remain in Light mogen we maar lieft 2 x de DVD én 2 x de Blu-Ray van de film weggeven. Als dat niet als muziek in je oren klink!?

Over de film – de rijkste man ter wereld moet betalen

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weiger echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden. Bekijk de spannende trailer nu.

 

Dat klinkt geweldig! Maar hoe kan ik winnen?

Volg je Screendependent al langer dan vandaag? Dan weet je ongetwijfeld ook dat wedstrijden bij ons helemaal geen moeilijk gebeuren zijn. Het enige wat we van je verwachten is dat je de onderstaande stappen volgt. Succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het peperdure wedstrijdformulier

De wedstrijd is intussen afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *