Win één van de tien duotickets – Bad Samaritan

Het is al een tijdje geleden dat je dankzij Screendependent nog eens naar de bioscoop kon, nietwaar? Wel, goed nieuws dan voor jou. In samenwerking met onze goede vrienden van Kinepolis Film Distribution hebben we een gloednieuwe wedstrijd in elkaar gestoken. Naar aanleiding van de release van Bad Samaritan geven we maar liefst 10 x één duoticket weg. Dus heb jij zin om nog eens van een goede film te genieten, terwijl je hopen popcorn verorbert? Twijfel dan niet langer, lees dit artikel helemaal door en doe mee met onze wedstrijd. De film speelt sinds 30 mei 2018 in de zalen.

Over de film – op het verkeerde moment op de verkeerde plaats

De getalenteerde fotograaf Sean Falco rommelt maar wat aan in zijn leven. Hij runt samen met een vriend een parkeerservice, waarbij ze regelmatig hun klanten bestelen. Wanneer Cale Innman – een arrogante zak met een Maserati – bij hen aankomt, besluit Sean zijn gegevens te achterhalen en bij hem thuis in te breken. Cale blijkt thuis een vrouw gevangen te houden, en wanneer hij ontdekt dat zijn geheim niet langer veilig is brengt hij haar onder in een bos. Sean is inmiddels vastbesloten de vrouw te bevrijden en is blind voor alle gevolgen. Zo ontstaat er een spannend kat-en-muisspel. Bekijk de spannende trailer nu.

Winnen? Graag! Maar hoe kan ik eigenlijk meedoen?

We verwachten eigenlijk helemaal niet veel van je. We weten dat jij net als ons een hekel hebt aan stomme schiftingsvragen, dus bij Screendependent heb je daar al helemaal geen last van. Het enige dat we van je vragen is dat je de onderstaande stappen volgt om je deelname te vervolledigen. Veel succes en hopelijk kan jij binnenkort naar de biopscoop om te genieten van Bad Samaritan.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het duistere,  gevaarlijke wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat! Onze winnaars worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *