Win een 4K Blu-Ray – Game of Thrones: Seizoen 1

Winter is Coming… Die zin heb jij wellicht al meer dan eens zien passeren. Al sinds 2011 is Game of Thrones dé serie waar iedereen het over heeft. Fantasy, intriges, actie en ongelooflijk veel verrassingen… de reeks heeft alles wat je maar kan wensen. Terwijl het merendeel van de fans het zevende seizoen al heeft gezien en reikhalzend uitkijkt naar het achtste deel, loont het zeker ook de moeite om gewoon eens helemaal opnieuw te beginnen. Sinds 6 juni 2018 is het eerste seizoen ein-de-lijk te koop op 4K Blu-Ray en dat wil zeggen dat je alles 4 keer zo scherp kan bewonderen. In samenwerking met onze goede vrienden van Day One MPM en Warner Bros. kunnen we twee exemplaren van de uitstekende reeks weggeven. Als dat niet fenomenaal klinkt?!

Over de reeks – een doodgewone familie, een koning en nog veel meer…

Game of Thrones neemt je mee naar Westeros, een verdeeld land vol gevaren. Wanneer de ‘Hand van de Koning’, de assistent van Koning Robert, plots op mysterieuze wijze sterft, vraagt de Koning zijn goede vriend Ned Stark om de taak over te nemen. Met zijn hele familie en gevolg trekt hij naar Winterfell, een stadje in het verre noorden waar de Starks de plak zwaaien. Daar probeert Robert om Ned te overtuigen. Die besluit om mee te gaan naar King’s Landing, de hoofdstad van Westeros. Maar dat is niet zonder gevaren. De Starks moeten proberen hun mannetje te staan in het midden van een politiek getouwtrek, terwijl er vanuit het noorden een ander gevaar op de loer ligt.

Wat geweldig, zo’n 4K-exemplaar. Maar hoe kan ik eigenlijk winnen?

Wellicht volg je Screendependent al wel langer en weet je dat we je helemaal geen lastige schiftingsvraag zullen stellen. Net als jij hebben we daar een vreselijke hekel aan. Het enige wat we van je verwachten is dat je de onderstaande stappen doorneemt. Veel succes, wie weet is het 4K Blu-Ray-exemplaar van Game of Thrones binnenkort wel van jou.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het winterse, spannende én gevaarlijke wedstrijdformulier

Jammer, je bent net te laat. De winnaars worden via mail en onze sociale media op de hoogte gebracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *