Win één van de tien duotickets – Final Score

De herfst, het is een periode waarin de dagen beginnen te korten en het allemaal wat donkerder lijkt te worden. Het weer wordt wellicht ook een pak slechter dan de afgelopen zomerse maanden en dat betekent dat er weer veel tijd is om te genieten van een goede film. Omdat we bij Screendependent weten dat je graag naar de bioscoop gaat, hebben we speciaal voor jou een gloednieuwe wedstrijd klaarstaan. In samenwerking met onze goede vrienden van Kinepolis Film Distribution geven we maar liefst 10 x een duoticket weg voor de spannende nieuwe actiefilm Final Score, die vanaf 3 oktober 2018 in de Belgische bioscopen speelt. Als dat niet geweldig klinkt?

Over de film – één man, één stadion, één reddingsactie

Michael Knox – gespeeld door Guardians of the Galaxy-ster Dave Bautista – is een ex-soldaat met militaire vaardigheden die iedereen best vreest. Wanneer 35.000 toeschouwers op een belangrijk sportevenement in gevaar komen door een groep zwaarbewapende criminelen en Michael ziet hoe zijn nichtje gewelddadig gekidnapt wordt, moet hij al zijn skills gebruiken om iedereen te redden van een vreselijke tragedie. Er ontstaat een spannend kat-en-muisspel dat voor iedere partij wel eens vreselijk kan aflopen. Bekijk de spannende trailer van Final Score snel!

 

De film ziet er geweldig uit! Maar hoe kan ik één van de tickets winnen?

Wij van Screendependent hebben net zo een hekel aan schiftingsvragen als jij, dus die zul je hier op onze website nooit vinden. Als je ons trouwens al langer dan vandaag volgt, dan weet je ook dat meedoen met onze wedstrijden helemaal geen moeilijke zaak is. Het enige wat we van je verwachten is dat je het onderstaande stappenplan volgt om je deelname te voltooien. Heel veel succes en we hopen dat jij één van de winnaars bent!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het spannende, explosieve en gevaarlijke wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De wedstrijd is afgesloten en de winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *