Win één van de vijf duotickets – Mile 22

Blockbusterkanon Mark Wahlberg is sinds 26 september opnieuw te zien in de Belgische zalen. Voor de derde keer op korte tijd werkt de man opnieuw samen met topregisseur en -scenarist Peter Berg voor een bloedstollende actiethriller. Omdat we bij Screendependent weten dat je deze prent niet wil missen én je dolgraag nog eens naar de bioscoop wil, hebben we fantastisch nieuws voor je. In samenwerking met onze fijne vrienden van The Searchers mogen we 5 x een duoticket weggeven voor de prent. Stop met denken, lees verder en doe mee met deze coole wedstrijd!

Over de film – Valt een corrupte staat te omzeilen?

James Silva – een op het lijf geschreven rol gespeeld door Mark Wahlberg – is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft slechts 1 minuut om de informant op te pikken. Staan ze er niet, dan is het hele team overgeleverd aan de vijand. Bekijk de spannende trailer van de film nu.

 

Wow, dat klinkt allemaal heel goed! Maar hoe kan ik eigenlijk winnen?

Voor veel van onze trouwe volgers is het geen geheim dat onze wedstrijden redelijk simpel zijn. We stellen je geen lastige schiftingsvraag omdat we weten dat ook jij daar een vreselijke hekel aan hebt. Het enige wat we van je verwachten is dat je het onderstaande stappenplan volgt om je deelname helemaal te vervolledigen! Veel succes gewenst en we hopen dat jij één van onze winnaars bent.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het spannende maar corrupte wedstrijdformulier

Jammer, je bent net te laat! De winnaars van de wedstijd worden zo snel mogelijk gekozen en bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *