Win één van de vijf Blu-Ray’s – Sicario: Day of the Soldado

Een aantal jaar terug verblufte regisseur Denis Villenueve de hele wereld met zijn razendspannende en immens goede thriller Sicario. De prent met Emily Blunt, Benicio Del Toro en Josh Brolin was dan ook  fantastisch! Eerder dit jaar presenteerde Belga Films het vervolg Sicario: Day of the Soldado. De prent was wederom een succes en omdat wij vinden dat je de film niet mag missen, hebben we een gloednieuwe wedstrijd voor je klaarstaan. In samenwerking met de distributeur geven we vijf geweldige Blu-Ray’s van de film weg. Wil je winnen? Lees dan snel verder en ontdek meer over de prent. Sicario: Day of the Soldado is vanaf 27 oktober 2018 beschikbaar op DVD en Blu-Ray.

Over de film – nog meer geweld aan de Amerikaans-Mexicaanse grens

De Mexicaanse drugskartels zaaien terreur aan de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten. Niets of niemand lijkt hen te kunnen stoppen. Federaal agent Matt Graver (Josh Brolin) schakelt de hulp in van de meedogenloze Alejandro (Benicio Del Toro) om de dochter van één van de grootste drugsbaronnen te kidnappen. Zo wil hij een oorlog ontketenen tussen de rivaliserende kartels. De situatie loopt echter uit de hand en het meisje blijkt een risico. Ze moeten van haar af. Een verscheurende keuze, waardoor Alejandro gaat twijfelen aan alles waar hij al jaren voor vecht. Bekijk de razendspannende trailer van Sicario: Day of the Soldado nu.

Wow, ik wil één van de Blu-Ray’s winnen! Maar hoe eigenlijk?

Ben je al langer een trouwe volger van Screendependent? Dan weet je vast en zeker ook wel dat we onze wedstrijden helemaal niet moeilijk maken. Een stomme schiftingsvraag zal je nooit vinden, omdat ook wij daar een vreselijke hekel aan hebben. Het enige wat we van je verwachten is dat je het onderstaande stappenplan volgt. In ieder geval al heel veel succes gewenst!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het gevaarlijke en gewelddadige wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De winnaars worden zo snel mogelijk via onze socials op de hoogte gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *