Win een DVD of Blu-Ray – Redbad

Er zijn heel wat heldhaftige verhalen te vertellen over gebeurtenissen in onze contreien. In Nederland verscheen eerder dit jaar het heldenepos Redbad, een spannende film met onder andere Jonathan Banks. De film kreeg bij ons geen bioscooprelease, maar dat betekent niet dat jij hem hoeft te missen. Omdat we weten dat Nederlandse films ook heel goed kunnen zijn, hebben we voor jou alweer een spetterende winactie klaarstaan. In samenwerking met onze goede vrienden en vriendinnen van Source 1 Media geven we 2 x de DVD én 2 x de Blu-Ray van de film weg. Wil je winnen? Lees dan snel verder! Redbad ligt sinds 17 oktober 2018 op DVD en Blu-Ray in de winkelrekken.

Over de film – Friesen, Saksen, Denen en Franken

Redbad, zoon van Koning Aldigsl, twijfelt aan de verouderde heidense rituelen van zijn volk. Tijdens een hartbrekend offerritueel vallen de Franken de stad binnen. Redbads oom Eibert zet aan tot een machtsgreep en geeft Redbad de schuld van de nederlaag en de dood van zijn vader. Vastgebonden op een vlot, wordt Redbad de zee opgeduwd om te sterven. Maar Redbad weet de tocht te overleven en spoelt aan bij de Vikingen. Daar leert hij de kracht van zijn eigen cultuur kennen en wordt hij langzaam opgenomen in de clan. Na een overwinning tegen de rivaliserende Noordermannen, keert hij terug naar zijn roots, maar daar blijkt alles veranderd. Bekijk de spannende trailer van Redbad nu.

Dat ziet er geweldig uit! Maar hoe kan ik eigenlijk winnen?

Wij van Screendependent weten maar al te goed dat schiftingsvragen absoluut frustrerend zijn, daarom zal je die bij ons ook nooit vinden. Onze wedstrijden zijn net zo gemakkelijk als een kinderspelletje. Het enige wat we van je vragen is dat je de onderstaande stappen volgt en het wedstrijdformulier correct invult. Klinkt dat niet goed? We wensen je in ieder geval al heel erg veel succes en hopen dat jij één van onze winnaars bent.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het bloederige en gewelddadige wedstrijdformulier

Jammer, je bent net te laat. De winnaars worden gekozen en via onze social media bekend gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *