Win één van de drie duotickets – Robin Hood

Het is alweer even geleden dat Robin of Loxley, of beter bekend als Robin Hood, de bioscoopzalen onveilig maakte. De vorige film – een adaptatie van topregisseur Ridley Scott – dateert immers al van 2010. Er is echter geen reden tot paniek want Belga Films brengt vanaf 28 november 2018 een gloednieuwe Robin Hood-film met Taron Egerton, Jamie Foxx en Eve Hewson uit in de Belgische zalen. Zoals je misschien al wel gedacht had, zijn wij van mening dat jij deze topfilm niet mag missen. Daarom geven we in samenwerking met de verdeler geven we drie keer een duoticket van de film weg. Als dat niet als muziek in jouw oren klinkt?

Over de film – Robin of Loxley is helemaal terug

Robin van Loxley (Taron Egerton) heeft het allemaal: een adellijke titel, bijhorend fortuin en de vrouw van zijn leven (Eve Hewson). Tot hij wordt opgeroepen als kruisvaarder door de Sheriff van Nottingham (Ben Mendelsohn). Jaren later komt hij gebroken terug en ontdekt dat hij alles kwijt is. Samen met zijn Moorse leermeester John (Jamie Foxx), die hij tijdens de kruistocht leerde kennen, komt hij in opstand tegen het corrupte Engelse bewind. Al snel heeft iedereen gehoord van de ongrijpbare dief genaamd ‘Robin Hood’…

 

Dat ziet er heel cool uit! Maar hoe kan ik eigenlijk winnen?

Ken of volg je Screendependent al langer dan vandaag? Dan ben je je er vast en zeker wel van bewust dat meedoen met onze wedstrijden echt een fluitje van een cent is. Stomme schiftingsvragen zal je bij ons niet vinden, want ook wij hebben daar een gigantische hekel aan. Het enige dat we van jouw verwachten is dat je de onderstaande stappen volgt om je deelname te vervolledigen. Dat klinkt niet al te moeilijk, toch? Veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het misdadige en vooral erg gevaarlijke wedstrijdformulier

Jammer, je bent net te laat. De winnaars worden zo snel mogelijk gekozen en bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *