Win één van de vijf duotickets – Arctic

De laatste weken was het weer somber buiten. De vele regen en harde wintstoten zorgen er bijgevolg voor dat het momenteel buiten niet aangenaam vertoeven is. Wat is er dan beter om samen met een vriend, huisgenoot of gezinslid gezellig naar de bioscoop te gaan. Vanaf 20 maart 2019 schittert de Deense topacteur Mads Mikkelsen – bekend van onder andere Doctor Strange (2016) – in de spannende Ijslandse avonturenfilm Arctic. De film krijgt van recensenten wereldwijd lovende kritieken. Daarom hebben we samen met onze goede vrienden van Kinepolis Film Distribution een gloednieuwe winactie voor je opgezet. Wij mogen maar liefst vijf duotickets van de film weggeven. Als dat niet fenomenaal goed klinkt? Lees snel verder!

Over de film – Mads Mikkelsen versus ijskoude omstandigheden

Mads Mikkelsen trotseert de koude in Arctic en speelt Overgård, een man die na een zware vliegtuigcrash midden op de noordpool belandt. Na goed en wel te zijn bekomen van het vreselijke ongeval, staat hij voor een heel erg lastige keuze. Ofwel kiest hij voor de veiligheid van het kleine kampje dat hij bouwde na de crash, ofwel beslist hij om erop uit te trekken en door de ijskoude leegte van het continent op zoek te gaan naar de weinige hulp die er aanwezig is. Één ding is zeker: Overgård moet iets ondernemen om dit te kunnen overleven. Maar zal hem dat ook echt lukken? Bekijk de spannende trailer van deze avontuurlijke film snel.

 

Het ziet er allemaal heel indrukwekkend uit! Maar hoe win ik?

Heb je al vaker meegedaan met één van onze wedstrijden? Dan weet je vast en zeker ook wel dat het allemaal echt niet moeilijk is. Onze wedstrijden verlopen zonder meer eerlijk en een stomme schiftingsvraag zal je op onze website nooit vinden. Het enige wat we van jou verwachten is dat je moeite doet om de onderstaande stappen stuk voor stuk te volgen. We wensen je alvast heel erg veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het ijskoude en niet-echt-zo-ijsvrije wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De winnaars van de wedstrijd worden zo snel mogelijk via mail en onze sociale media bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *