Win één van de vijf DVD’s – Robin Hood

Vanaf 28 maart 2019 ligt de gloednieuwe verfilming van het immens bekende verhaal rond Robin of Loxley in de winkelrekken. De prent met Taron Egerton, Jamie Foxx en Eve Hewson in de hoofdrollen belooft een gi-gan-tisch spektakel te zijn, dus zijn we trots dat we weer iets mogen aankondigen. In samenwerking met onze fijne vrienden van Belga Films mogen we maar liefst vijf DVD-exemplaren van de prent weggeven. Klinkt je dat echt als muziek in de oren en wil je de film dolgraag vanuit je eigen luie zetel ontdekken? Lees dan zeker voort om te ontdekken hoe je één van de exemplaren kan winnen.

Over de film – Taron Egerton is Robin Hood

Robin van Loxley (Taron Egerton) heeft het allemaal: een adellijke titel, bijhorend fortuin en de vrouw van zijn leven (Eve Hewson). Tot hij wordt opgeroepen als kruisvaarder door de Sheriff van Nottingham (Ben Mendelsohn). Jaren later komt hij gebroken terug en ontdekt dat hij alles kwijt is. Samen met zijn Moorse leermeester John (Jamie Foxx), die hij tijdens de kruistocht leerde kennen, komt hij in opstand tegen het corrupte Engelse bewind. Al snel heeft iedereen gehoord van de ongrijpbare dief genaamd ‘Robin Hood’… Bekijk de spannende trailer van de bombastische avonturen-actiefilm snel!

 

Wauw, dat ziet er fantastisch uit. Ik wil graag winnen! Maar hoe?

Ken je Screendependent al langer dan vandaag of heb je wel eens meegedaan met één van onze wedstrijden? Dan weet je vast en zeker ook dat het bij ons keer op keer een fluitje van een cent is. Via onze website krijg je geen lastige schiftingsvragen voorgeschoteld, want ook wij hebben daar een bloedhekel aan. Het enige dat we van jou verwachten is dat je nauwgezet de onderstaande stappen volgt. Zo maak je immers het meeste kans op één van onze exemplaren. We wensen je heel veel succes en hopen alvast dat jij binnenkort bij onze winnaars hoort!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het avontuurlijke – vooral gevaarlijke – wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat! De winnaars van de wedstrijd worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht via onze social media en per email. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *