Win één van de tien duotickets – Hellboy

De hel daalt neer op aarde. Sinds 10 april 2019 speelt de langverwachte gloednieuwe Hellboy-film van regisseur Neil Marshall in de Belgische zalen. Deze keer is het niet Ron Perlman die in de huid van het duivels geniale personage kruipt, maar wel Stranger Things-acteur David Harbour. De film is nu al legendarisch en daarom is het er eentje die jij niet mag missen. Omdat we weten dat ook jij nu al fan bent, hebben we een gloednieuwe wedstrijd voor je klaarstaan. In samenwerking met onze goede vrienden van Kinepolis Film Distribution geven we maar liefst tien keer één duoticket van de film weg. Wil je graag winnen? Aarzel dan niet langer en lees snel verder!

Over de film – Hellboy neemt het op tegen een gevaarlijke heks

Hellboy is terug, vuriger dan ooit. Gebaseerd op Mike Mignola’s iconische werk, brengt dit actierijke verhaal de legendarische half-demon/superheld  naar het Engelse platteland om het op te nemen tegen een drietal verwoestende giganten. Daar ontmoet hij “The Blood Queen”, Nimue, een herrezen, eeuwenoude tovenares die een lang vervlogen verraad wil wreken. Plots bevindt Hellboy zich in een strijd tussen het bovennatuurlijke en het menselijke en moet hij al zijn ‘helse’ krachten aanwenden zonder daarbij het einde van de wereld te veroorzaken… Bekijk de spannende, vurige en vooral erg actievolle trailer van de film nu.

 

Heb je lang naar deze film uitgekeken en wil je winnen?

Wel, goed nieuws dan voor jou! Je kent ons misschien al wel wat langer dan vandaag en dan weet je vast en zeker ook dat deelnemen aan één van onze wedstrijden absoluut kinderspel is. We stellen je geen vervelende schiftingsvragen en verwachten al helemaal niet dat je het antwoord kent op één of andere vervelende strikvraag. Het enige wat we van je verwachten is dat je de onderstaande stappen nauwgezet volgt. We wensen je bij deze veel succes en hopen dat je bij één van de winnaars hoort wanneer de wedstrijd is afgelopen.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het vurige en helse wedstrijdformulier

Deze wedstrijd is intussen afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *