Win één van de tien duotickets – Child’s Play

Voor vele scholieren en studenten zit het schooljaar er bijna op. Alleen de examens vormen nog een grote barrière tussen hen en hun zomervakantie. Dat betekent dat de zomer nu echt nadert en dat het buiten zachter en zonniger wordt. Alleen ziet het er naar uit dat de komende periode redelijk regenachtig gaat zijn. En wat is er bij stormachtig weer vol onweders leuker dan genieten van een geweldige film? Bij Screendependent weten we dat ook jij graag eens helemaal tot rust komt en daarom hebben we samen met onze goede vrienden van Kinepolis Film Distribution een gloednieuwe wedstrijd op poten gezet. We geven maar liefst tien duotickets van de gloednieuwe Chucky-film Child’s Play weg. Wil jij winnen? Lees dan snel verder. De wedstrijd loopt tot en met 20 juni 2019, 12:00 uur.

Over de film – Chucky is terug, gevaarlijker dan ooit tevoren

Child’s Play vertelt het verhaal van Karen Barcley, een alleen staande moeder die samenwoont met haar zoontje Andy. Wanneer de verjaardag van de jonge Andy nadert, besluit Karen als verrassing een levensechte pop als cadeau te kopen. Maar Andy’s moeder is zich helemaal niet bewust van het duistere en mogelijk gevaarlijke kantje van de pop. Wordt de pop echt het beste vriendje van Andy of is er veel meer aan de hand? Één ding is zeker: dit loopt helemaal uit de hand. Bekijk nu de trailer van deze hedendaagse remake van de geweldige cultfilm uit 1988.

 

Dit ziet er allemaal super uit, maar hoe kan ik winnen?

Heb je al met één van onze wedstrijden meegedaan of volg je Screendependent al een paar jaar? Dan weet je vast en zeker ook dat meedoen met onze wedstrijden gemakkelijker is dan eender wat in je leven. Het enige wat we van je verwachten is dat je de onderstaande stappen nauwgezet volgt. Wie weet ben jij wel één van de tien gelukkige winnaars? Wij hopen alvast met jou mee.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het duistere en gevaarlijke wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat! De winnaars worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via onze social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *