Win één van de tien duotickets – Midsommar

Ari Aster is helemaal terug. Na zijn ophefmakende passage met het angstaanjagende Hereditary (2018) – volgens velen één van de meest huiveringwekkende horrorsensaties ooit – keert de man vanaf 31 juli 2019 terug naar de bioscoopzalen met het gloednieuwe Midsommar. Opnieuw schotelt Aster een mysterieus horrorverhaal voor dat jij absoluut niet mag missen. Daarom hebben we in samenwerking met Kinepolis Film Distribution een fantastische nieuwe wedstrijd op poten gezet. We geven maar liefst tien duotickets van de film weg. Durf je niet goed, maar wil je toch heel graag winnen? Aarzel dan niet langer, lees verder en waag je kans. Wie weet ben jij wel één van onze winnaars.

Over de film – een trip naar Zweden wordt één grote nachtmerrie

Het botert niet helemaal goed tussen Dani en Christian, twee jonge Amerikanen die bijna aan het einde van hun relatie zitten. Maar wanneer een vreselijke familietragedie het koppel toch bij elkaar houdt, besluiten Dani en Christian een onvergetelijke reis te maken naar Zweden. Daar zullen ze immers een fantastisch Midzomernachtfestival bijwonen in een afgelegen Zweeds dorpje. Wat begint als een onvergetelijke en zorgeloze zomervakantie dreigt al gauw te veranderen wanneer de dorpelingen vreemde dingen beginnen te doen die de gasten de stuipen op het lijf jagen. Bekijk de angstaanjagende trailer van Midsommar nu.

 

Dé horrorhype van het jaar missen? No way! Maar hoe win ik?

Wil je deze fantastisch enge horrorprent niet missen en wil je bovendien ook graag eens een wedstrijd winnen? Ken je Screendependent al langer dan vandaag? Dan weet je vast en zeker ook wel dat meedoen met onze wedstrijden absoluut geen grote opdracht is. Het enige wat we van je vragen is dat je de onderstaande stappen nauwgezet volgt. Alvast heel veel succes! We hopen dat jij één van de gelukkige winnaars bent.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het spannende en onheilspellende wedstrijdformulier

Jammer, je bent net te laat. De winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *