Win één van de DVD’s of Blu-Ray’s – Cold Pursuit

Onze wedstrijd van Midsommar (2019) is nog maar net gedaan en toch staan we alweer klaar met een nieuwe weggeefactie. Eerder in juli kwam Cold Pursuit, een gloednieuwe en razendspannende actiefilm met Liam Neeson, bij ons uit op DVD en Blu-Ray. Omdat wij bij Screendependent dolenthousiast zijn over de film – de recensie lees je hier -, geven we in samenwerking met onze fijne vrienden van Remain in Light en The Searchers twee DVD’s en twee Blu-Ray’s van de film weg. Wil je thuis nog eens genieten van een heerlijk entertainende actieprent? Lees dan zeker snel verder.

Over de film – de beste wraak wordt gekoeld geserveerd…

Nels Coxman leidt een gelukkig leventje met zijn echtgenote en zoon in het Noord-Amerikaanse Kehoe. Op een avond wordt hij zelfs uitgeroepen tot burger van het jaar, omdat hij zich dagdagelijks bezighoudt met het vrijmaken van de toegangsweg tot de stad. Die is immers steeds ondergesneeuwd. Alles verandert wanneer blijkt dat Kyle, Nels’ zoon, overleden is aan een overdosis. Nels gelooft alleen niet dat zijn zoon een drugsverslaafde was en besluit het allemaal zelf te onderzoeken. Al snel ontdekt de rasechte Amerikaan dat het allemaal te maken heeft met de grote drugstrafiek van topcrimineel Viking. Nels moet alle tussenpersonen van Viking uitschakelen om zo uiteindelijk de man zelf te kunnen bereiken. Bekijk de spannende trailer nu.

Ik wil deze ijskoude actieprent winnen… Maar hoe?

Zoals je weet geven we graag dingen weg en staan we er ook prat op dat onze wedstrijden zo eerlijk mogelijk verlopen. Bij Screendependent heeft immers echt iedere deelnemer een echte kans, omdat we niet werken met vervelende schiftingsvragen die je kansen al ongelooflijk inperken. Het enige wat we van jou vragen is dat je de onderstaande stappen nauwgezet volgt. Als je dat doet, zijn je kansen het grootste. Alvast heel veel succes! We hopen net als jij dat je één van de gelukkige winnaars bent.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het ijskoude, bloederige en wraakvolle wedstrijdformulier

Jammer, je bent net te laat. Onze winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *