Win één van de tien duotickets – Midway

Roland Emmerich is een bekende naam in Hollywood. De straffe regisseur was immers al verantwoordelijk voor een aantal gigantische titels. Zo maakte hij in het verleden onder meer Independence Day (1996) en 2012 (2009). Vanaf 6 november 2019 speelt Emmerichs nieuwste film in de zalen. Midway, een spannend oorlogsverhaal, barst van de interessante gezichten. Zo zie je onder andere Woody Harrelson, Patrick Wilson, Mandy Moore en Aaron Eckhart aan het werk. Met al die talenten en een schitterend verhaal, kunnen we niet anders dan concluderen dat jij deze film niet mag missen. Daarom geven we samen met Kinepolis Film Distribution tien duotickets van de film weg. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder! De wedstrijd loopt tot en met 11 november, 12:00 uur.

Over de film – het einde van de slag om de Stille Oceaan

Midway brengt het epische en waargebeurde verhaal van de onderbemande Amerikaanse vloot die dankzij zijn moedige piloten en slimme bevelhebbers, tegen alle verwachtingen in, hun sterkere tegenstander versloegen. Terwijl de democratie en de vrijheid op het spel stonden konden deze Amerikaanse strijdmakkers de Japanse keizerlijke marine een halt toeroepen tijdens de slag bij Midway. Deze immense lucht- en zeeslag betekende in 1942 het keerpunt in de strijd om de Stille Oceaan en zorgde ervoor dat de geallieerden een enorme stap dichter stonden bij een overwinning van de Tweede Wereldoorlog. Bekijk de indrukwekkende trailer nu.

 

Cool, zo’n oorlogsdrama! Maar hoe kan ik winnen?

Word jij ook al meteen enthousiast wanneer je dit alles leest? Heb je grote goesting om de nieuwe prent van Emmerich in de bioscoopzalen te gaan bewonderen? Wel, goed nieuws dan! Als je ons al langer volgt, weet je het misschien al: meedoen met onze wedstrijden is de gemakkelijkste zaak van de wereld. Het enige wat we van je verwachten is dat je het onderstaande stappenplan volgt. We wensen je alvast heel veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het spectaculaire wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. We brengen de winnaars zo snel mogelijk op de hoogte. Hou onze sociale media goed in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *