Win één van de tien duotickets – Gretel & Hansel

Je zal je wellicht afvragen: “Wanneer komt er bij Screendependent nu eindelijk nog eens een wedstrijd?” Die vraag is helemaal terecht, want ook voor het vieren van de jaarovergang hebben we geen leuke wedstrijd online gegooid. Maar niet getreurd, we zijn helemaal terug met leuke prijzen. In samenwerking met onze fijne vrienden van Kinepolis Film Distribution geven we nu immers tien duotickets weg van Gretel & Hansel, de nieuwe en vooral angstaanjagende hervertelling van het bekende sprookje. Triggert de film je interesse of wil je gewoon nog eens een keertje gratis en voor niets naar de bioscoop? Lees dan snel verder en wie weet ben jij wel één van onze gelukkige winnaars.

Over de film – een vreselijk kwaad ontwaakt…

Lang geleden, in een ver sprookjesland, leidt de jonge Gretel haar kleine broertje Hansel een donker bos in. Wanhopig op zoek naar eten krijgen ze onderdak van een ogenschijnlijk vriendelijke oude vrouw die hen voedt en verzorgt in haar magische huis. Alles lijkt vriendelijk en vol pracht en praal,  maar is het niet te mooi om waar te zijn? Kunnen ze de oude betoverende vrouw echt vertrouwen? Of schuilt er diep in haar iets kwaads? Bekijk snel de spannende trailer van Gretel & Hansel, een gloednieuwe versie van het legendarische sprookverhaal van Wilhelm en Ludwig Grimm.

 

Ik wil die spannende film wel zien! Maar hoe kan ik winnen?

Als je Screendependent al langer dan vandaag kent, weet je ongetwijfeld al dat meedoen met onze wedstrijden allesbehalve moeilijk is. We stellen je geen vervelende vragen – en al helemaal geen schiftingsvraag – en dat betekent dat echt iedereen even veel kans maakt. Het enige wat je moet doen is de volgende stappen doornemen. We wensen je alvast heel erg veel succes en hopen dat jij binnenkort op onze sociale media mag pronken als trotse winnaar!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het angstaanjagende en gevaarlijke wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. Onze wedstrijd is afgelopen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *