Win één van de DVD’s of Blu-Ray’s – Bad Boys for Life

2020 was ondanks de allesveranderende coronacrisis toch een groot jaar voor een aantal filmmakers. Zo brachten Adil El Arbi en Bilall Fallah, de twee Belgische regisseurs die eerder al furore maakten met Black (2015) en Patser (2018), hun eerste Amerikaanse prent uit. En dat werd er meteen in met Will Smith en Martin Lawrence: Bad Boys for Life. Omdat wij van Screendependent vinden dat je deze titel echt niet mag missen, geven we twee DVD’s en twee Blu-Ray’s van de film weg. Wil je winnen? Lees dan snel verder! De wedstrijd loopt af op maandag 3 augustus 2020 om 12:00 uur.

Over de film – Mike en Marcus zijn helemaal terug!

Mike Lowery en Marcus Burnett maken al vijfentwintig jaar lang de straten van Miami een veiligere plaats. Wanneer Marcus echter in een nieuwe fase in zijn leven belandt, besluit hij om met pensioen te gaan. Niet veel later wordt Mike het slachtoffer van een bloederige aanslag, die hij na een maandenlange strijd tussen leven en dood alsnog overleefd. Mike is vastberaden om de dader te vinden, maar heeft daarvoor absoluut de hulp nodig van zijn trouwe vriend Marcus. Mike mag uiteindelijk zijn eigen zaak mee onderzoeken als consultant, maar neemt al gauw het heft in eigen handen. Zal het hem lukken om te achterhalen wie het op hem en zijn collega’s gemunt heeft? Één ding is zeker: Mike zal voor een gigantische verrassing komen te staan. Bekijk de spannende trailer van de actiekomedie nu.

Ik wil graag winnen, maar hoe?

Screendependent staat er om bekend om geen moeilijke wedstrijden te organiseren. Net als jij hebben wij immers een bloedhekel aan vervelende schiftingsvragen die je kansen op winst alleen maar doen slinken. Daarom zal je dat bij ons nooit terugvinden. Het enige wat we van je verwachten is dat je onderstaand stappenplan nauwgezet volgt. We wensen je alvast heel erg veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het misdadige en spannende wedstrijdformulier

Jammer! Je bent net te laat. De winnaars werden reeds op de hoogte gebracht via de gebruikelijke kanalen. Hou onze website zeker in de gaten voor nieuwe wedstrijden in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *