Win één van de vier Blu-Ray’s – The Current War

Ja, je hebt gelijk. Het is alweer een tijdje geleden dat je via Screendependent een kon meedoen met een wedstrijd. Het is de laatste tijd voor ons echter ook heel druk geweest. Maar niet getreurd: we zijn weer helemaal terug. In samenwerking met onze fijne vrienden van Remain in Light hebben we immers een nieuwe leuke weggeefactie voor je klaarstaan. We geven namelijk vier Blu-Ray-exemplaren weg van The Current War, een spannende biografische prent met Benedict Cumberbatch, Michael Shannon en Nicholas Hoult over de stroomoorlog van de 19e eeuw. Wil je graag winnen? Lees dan snel verder.

Over de film – een spannende stroomoorlog

Het is 1880 en het leven in de VS staat op het punt om volledig te veranderen. Er breekt immers een heel nieuw tijdperk aan wanneer Thomas Edison elektriciteit ontdekt en erin slaagt om hele steden van licht te voorzien. Dat is echter volledig tegen de zin van George Westinghouse, een rijke industrieel die onder meer treinen van remmen voorziet door een ingenieus gassysteem. Westinghouse probeert meteen een antwoord te bieden op het systeem van Edison, die op zijn beurt beweert dat zijn systeem het meest veilige is. Er ontstaat een spannende stroomstrijd waarbij zowel Edison als Westinghouse hun uiterste best doen om het leven van de Amerikanen beter te maken. Maar wie van de twee heren zal winnen? Bekijk de trailer van deze biografische film nu.

Wauw, dat ziet er cool uit. Maar hoe kan ik winnen?

Volg je Screendependent al langer dan vandaag? Dan weet je vast en zeker ook nog wel dat meedoen met één van onze wedstrijden helemaal niet moeilijk is. Bij ons vindt je immers geen vervelende schiftingsvragen of lastige breinbrekers terug. Het enige wat we van je verwachten is dat je onderstaand stappenplan volgt. Heel veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De wedstrijd duurt tot en met 1 december 2020, 12.00 uur stipt.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het lichtgevende en elektrificerende wedstrijdformulier

Jammer, je bent net te laat. De wedstrijd is afgelopen en de winnaars worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *