Win één van de 4K Blu-Ray’s – 2012 en Elysium

Het ziet er naar uit dat de bioscoopzalen nog wel een tijdje gesloten zullen blijven. Natuurlijk mag dit jou er niet van weerhouden om dagelijks nog leuke films te bekijken. Daarbij wilt Screendependent maar al te graag een handje helpen. Dat doen we enerzijds door onze recensies, maar ook door het organiseren van wedstrijden. En vandaag is het wederom zover: samen met onze fijne vrienden van Sony Pictures Home Entertainment geven we immers drie 4K Blu-Ray-pakketten weg met twee ijzersterke sciencefictionfilms: 2012 (2009) en Elysium (2013). Wil jij één van deze pakketten winnen? Lees dan snel verder! De wedstrijd loopt tot en met 31 maart 2021, 12:00 stipt.

© 2009 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Hoe 2012  het einde van de wereld net niet juist voorspelde

Nostradamus, een Franse apotheek die zich in de 16e eeuw onder meer bezighield met astrologie, besloot destijds dat 2012 het einde zou worden van de mensheid en dat er ons een enorme apocalyps te wachten stond. Ook de Maya’s waren ervan overtuigd dat 2012 het einde zou inluiden van de mensheid. En net daarover gaat 2012, een bombastische sciencefictionprent van Roland Emmerich, de regisseur die eerder ook al The Day After Tomorrow (2004) maakte. De prent combineert een spannend verhaal met adembenemende speciale effecten die aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en andere rampen bijzonder echt tot leven doen komen. Dat alles kan je nu ook in 4K-kwaliteit ervaren. Klinkt dat niet als muziek in de oren voor iedere filmliefhebber? Check de trailer snel!

Een nieuwe vorm van Zuid-Afrikaanse Apartheid in Elysium

Het is 2154. De maatschappij is erg verbrokkeld en bestaat vandaag uit twee grote delen: de steenrijken en de rest. Terwijl de gewone mensen hun best doen om te overleven op een verwoeste en overbevolkte aarde, wonen de rijken op een paradijselijk ruimtestation dat rondom de aarde zweeft. Max, een getalenteerde soldaad, is de ongelijkheid kotsbeu en poogt om samen met zijn vrienden een gevaarlijke missie te organiseren richting Elysium. Alleen moeten ze daarvoor langs Minister Delacourt, een norse politica die er alles aan zal doel om de strikte scheiding tussen rijk en arm te bewaren. Als dat niet spannend klinkt? Ook deze film, van de grote Neil Blomkamp, is nu beschikbaar in 4K en dus nog indrukwekkender dan ooit tevoren.

Wauw! Ik wil een kans maken op één van de drie pakketten! Maar hoe?

Ben je nog niet vertrouw met Screendependent en is het de eerste keer dat je onze website bezoekt? Dan stellen we je graag gerust: meedoen aan onze wedstrijden is echt een fluitje van een cent. Wij zijn zelf immers helemaal geen fans van nare schiftingsvragen die je kansen zienderogen doen slinken. Het enige wat wij van jou verwachten is dat je het onderstaande stappenplan nauwgezet volgt. Als je dat doet, ben jij misschien wel één van de gelukkige winnaars. Veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het spannende, futuristische en actievolle wedstrijdformulier

Helaas, je bent te laat. De winnaars zijn bekend en worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

1 reactie

  1. Nu ik op pensioen ben heb ik alle tijd van de wereld om speelfilms te bekijken en SF-films zijn echt mijn meug,en als Matt Damon en Jodie Foster dan nog eens meespelen ben ik zeker een grote fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *