Win één van de vijf duotickets – Zillion

Het heeft eventjes geduurd, maar hier zijn we weer met een gloednieuwe wedstrijd. Terwijl mening filmfan momenteel in de Belgische zalen kan genieten van Rebel, de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Fallah die sinds 5 oktober 2022 in de zalen draait, komt er binnenkort een andere Vlaamse cinemaprent uit waar nagenoeg iedereen naar heeft uitgekeken: Zillion met Matteo Simoni in de rol van Dennis Black Magic én Jonas Vermeulen als Frank Verstraeten. De film, die vanaf 26 oktober 2022 de Belgische bioscoopzalen zal veroveren, vertelt het verhaal van de rise and fall van de allerbekendste discotheek die Antwerpen ooit kende én is daarom alleen al meer dan de moeite waard. We zijn dan ook trots dat we kunnen aankondigen dat we in samenwerking met onze goede vrienden van Kinepolis Film Distribution vijf duotickets van Zillion kunnen weggeven. Wil jij kans maken? Lees dan snel verder!

Over de film – van ‘polyvalente ruimte’ tot ‘kanker in de buurt’

 

1997. Computergenie Frank Verstraeten is klein van gestalte, zijn ambities des te groter. Met megadiscotheek Zillion bouwt hij in Antwerpen de place to be voor uitgaand Vlaanderen en ver daarbuiten. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België terwijl partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic voor de pikante acts zorgt. Frank wordt even beroemd en berucht als z’n discotheek, maar trapt daarbij al te vaak op de verkeerde tenen.

Bekijk de trailer van de op én top Antwerpse film snel!

Zillion op groot scherm? Dat wil ik zien! Maar hoe kan ik winnen?

Wel, als je Screendependent al langer dan vandaag kent, dan weet je dat we je niet lastigvallen met vervelende schiftingsvragen die je kansen hoe dan ook enorm verkleinen. Onze wedstrijden staan er dan ook om bekend enorm toegankelijk te zijn. Het enige wat we van je vragen is dat je het onderstaande stappenplan volgt en dan zou je deelname helemaal in kannen en kruiken moeten zijn. We wensen je alvast heel erg veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Verzenden’ te drukken.

Het Zillioniaanse party-wedstrijdformulier

Haast je! Deze wedstrijd loopt af op 26 oktober 2022 om 12:00 uur. Succes!

Helaas, je bent net te laat. Onze winnaars worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt via onze socials!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *