Win één van de DVD’s of Blu-Ray’s – Orphan: First Kill

Binnen een kleine week breekt één van de gezelligste periodes van het jaar aan: de kerst- en eindejaarsperiode. Voor veel mensen betekent dat niet alleen een tijd met veel lekkers, gezellige feestjes en bubbels à volonté, maar ook dé uitgelezen kans om nog eens lekker in je zetel te luieren om naar een goede film te kijken. Ook wij weten dat je de komende weken mogelijks wat meer tijd hebt. Daarom geven we in samenwerking met onze goede vrienden van Belga Films twee DVD’s en twee Blu-Ray’s weg van Orphan: First Kill, de prequel op de film van Jaume Collet-Serra uit 2009. Wil jij een exemplaar bemachtigen? Lees dan snel verder!

Over de film – Een schattig meisje blijkt toch niet zo onschuldig…

Een jonge vrouw (Isabelle Fuhrman) ontsnapt uit een psychiatrische instelling in Estland. Hoewel ze eruit ziet als een kind, is ze allesbehalve onschuldig. Ze doet zich voor als Esther, de vermiste dochter van een rijke Amerikaanse familie en wordt op een vliegtuig richting de States gezet. De vader verwelkomt haar met open armen, maar de moeder (Julia Stiles) laat zich niet zo gemakkelijk om de tuin leiden… Orphan: First Kill is de ijzingwekkende prequel op Orphan (2009).

Bekijk de trailer van de spannende horrorprent nu!

Ja, ik wil een exemplaar winnen! Maar hoe doe ik dat juist?

Ken je Screendependent al langer dan vandaag en deed je ook eerder al mee met één van onze weggeefacties? Dan weet jij ongetwijfeld ook dat meedoen met onze wedstrijden een fluitje van een cent is. Wij stellen je geen lastige schiftingsvraag die je kans op winnen verkleint. Het enige wat we wel van je verwachten is dat je onderstaand stappenplan volledig volgt. Gemakkelijk toch? We wensen je in ieder geval enorm veel succes! Belangrijk: De wedstrijd rond Orphan: First Kill loopt tot en met 8 januari 2023.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand ‘onheispellend, bloederig en ijzingwekkend wedstrijdformulier’ in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Verzenden’ te drukken.

Het onheilspellende, bloederige en ijzingwekkende wedstrijdformulier

Helaas, je bent te laat! Onze wedstrijd is afgelopen en de winnaars werden op de hoogte gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *