Winactie van 6 tot 13 december – Duotickets voor Black

Adil El Arbi en Bilall Fallah… Twee namen die kijkend Vlaanderen absoluut niet onbekend in de oren klinken. Terwijl de twee rustig timmeren aan hun internationale carrière, speelt hun tweede langspeelfilm Black nog steeds in de Belgische bioscopen. Zag jij hem nog niet? Dan is vandaag jouw geluksdag, want Screendependent geeft, in samenwerking met Kinepolis Film Distribution, vijf keer één duoticket weg voor ‘de shit van de eeuw.’ Jij waagt toch ook je kans?

LANDSCAPE
© 2015 KFD & Caviar

Over ‘Black’ van El Arbi en Fallah
Met Black levert het jonge regisseursduo een opmerkelijk stukje cinema af. De film gaat over de jonge Mavela die opgroeit in een gevaarlijke wijk in Brussel. Wanneer Mavela in aanraking komt met de bende ‘Black Bronx’, wil ze er absoluut bij horen. Ze belandt in het gevaarlijke bendeleven op de straat en moet dingen doen waar ze van dacht dat ze het nooit zou moeten doen. Wanneer ze echter Marwan tegenkomt, een Marokkaanse jongen van een andere bende ‘1080’, wordt ze hopeloos verliefd. Er is echter één belangrijke regel: een meisje van de ‘Black Bronx’ gaat niet samen met een jongen van de ‘1080.’ Zullen hun acties gevolgen hebben of zal alles goed aflopen?

Black1
© 2015 KFD & Caviar

Klinkt spannend hé? Zag jij de film nog niet en wil je hem dolgraag in de bioscoop kijken? Waag dan zeker je kans en wie weet kan jij binnenkort samen met iemand anders deze geweldige film in de bioscoop bewonderen.

Hoe doe ik mee?
Meedoen is echt niet moeilijk! Klik op deze link en volg de aanwijzingen. We vragen enkel je e-mailadres zodat we na afloop van de wedstrijd contact kunnen opnemen voor de rest van je gegevens. Doe snel mee! Op 13 december rond 12:00 maken we de vijf gelukkige winnaars bekend. Lees zeker onze recensie hier.

Poster Black
© 2015 KFD & Caviar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *