Trailerfestijn – Mis deze knallende trailers niet

Wie goed gelet heeft op de hoeveelheid trailers die de laatste weken op ons afgevuurd werden, heeft wellicht ook door dat het er enorm veel waren. Tijdens en na San Diego Comic-Con, hét evenement als het op films en series aankomt, lieten heel wat filmdistributeurs de eerste beelden van hun aankomende releases los op het wereldwijde publiek. Maar welke trailers mag je zeker niet missen? Lees verder om de nieuwe trailers te ontdekken van Justice League (2017), Wonder Woman (2017), Doctor Strange (2016), Kong: Skull Island (2017), King Arthur (2017), Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016), Split (2017) en The Great Wall (2017).

Justice League – release: 15 november 2017

Terwijl Suicide Squad momenteel in de zalen speelt en de DVD en Blu-Ray release van Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) nog maar net gepasseerd is, kunnen de fans van DC Comics al beginnen uitkijken naar het volgende hoofdstuk in de wereld van Batman en zijn helden. Warner Bros. komt immers op de proppen met een eigen Avengers-lookalike. Samen met Wonder Woman zoekt Batman naar andere ‘metahumans’, want volgens hem komt er een heel serieuze vijand aan. Op Comic-Con lieten de makers deze clip los op het publiek. Het is geen trailer, maar dan nog: it looks pretty damn good.

Wonder Woman – release: 31 mei 2017

Wonder Woman, met wie we kennis maakten in Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), krijgt uiteraard haar eigen film. Het Israelische model Gal Gadot geeft opnieuw gestalte aan de krachtige superheldin en ook deze trailer ziet er behoorlijk goed uit. De film vertelt het verhaal van een prinses die hoort over de wereldoorlog en daardoor haar thuisland verlaat. Warner Bros. liet ook deze trailer los op het publiek tijdens San Diego Comic-Con. Bekijk hem nu.

Doctor Strange – release: 26 oktober 2016

Dat Benedict Cumberbatch een knaller van een acteur is, weet je vermoedelijk al. Maar nu maakt ook hij zijn intrede in het meest spetterende universum van dit moment: dat van Marvel. Cumberbatch speelt een intelligente neurochirurg. Wanneer hij door een auto-ongeluk vreselijk gewond geraakt en zijn carrière onmogelijk verder kan zetten, vertrekt hij op een reis op zoek naar de juiste genezing. En daar ontmoet hij iemand die uiteindelijk zijn mentor wordt. Bekijk nu deze knaller van een trailer voor een knaller van een film, die ook op Comic-Con vrijgegeven werd.

Kong: Skull Island – release: 8 maart 2017

Het is geleden van Peter Jacksons Oscarwinnende remake King Kong (2005) dat we nog iets van de reuzengorilla King Kong mochten aanschouwen. In Kong: Skull Island trekt een groep ontdekkingsreizigers naar een afgelegen klein eiland in het midden van de Grote Oceaan. Het is een prachtige plek, maar al snel heeft iedereen door dat er een enorm gevaar om de hoek lonkt. Het verhaal klinkt geweldig, maar dat is nog niet alles. Niemand minder dan Tom Hiddleston, Brie Larson en Samuel L. Jackson schitteren in deze blockbuster. Bekijk nu de ongelooflijk mooie trailer.

King Arthur – release: 22 maart 2017

Het verhaal van Koning Arthur, zijn ridders van de ronde tafel en tovenaar Merlijn wordt nooit saai. Daarom brengt Warner Bros. in 2017 een nieuwe film uit over Arthur en zijn zwaard, en dat met een heel indrukwekkende cast. Zo schitteren Charlie Hunnam, Jude Law, Djimon Hounsou en Eric Bana in deze spectaculaire film. De film vertelt het verhaal van een doodgewone jongen die plots doorheeft van wie hij werkelijk afstamt. Bekijk nu deze vreemde maar knap ineen gestoken trailer.

Fantastic Beasts and Where to Find Them – release: 16 november 2016

Het is al van 2011 geleden dat we nog eens mochten smullen van J.K. Rowlings fantastische Harry Potter-wereld. Dit jaar kunnen de fans en nieuwsgierigen er eindelijk weer helemaal in kruipen. In Fantastic Beasts and Where to Find Them komt Newt Scamander, gespeeld door Oscarwinnaar Eddie Redmayne, naar New York. Wanneer er echter heel wat magische wezens ontsnappen uit zijn koffer, steken er allerhande nare problemen de kop op. Bekijk nu deze magische trailer en geniet opnieuw van de geweldige sfeer in de tovenaarswereld van Harry Potter.

Split – release: 1 maart 2017

Sinds zijn werk aan The Visit (2015) weten we dat M. Night Shyamalan helemaal terug is. Voor zijn nieuwste film Split gaat hij opnieuw een samenwerking aan met horrorproducer Jason Blum. In deze film schittert James McAvoy, die meer dan schitterde in de laatste X-Men-films, als een man met meerdere persoonlijkheden. Bewonderenswaardig en tegelijk angstaanjagend, maar Split wordt ongetwijfeld één van dé films van 2017. Bekijk nu deze spannende trailer van Universal Pictures.

The Great Wall – release: 15 maart 2017

Momenteel schittert Matt Damon opnieuw als Jason Bourne in de zalen, maar in 2017 trekt hij helemaal naar de andere kant van de wereld. In The Great Wall speelt hij een krijger bij de Chinese Muur. Het verhaal gaat over een eeuwenoude mythe die het bestaan van de grote en lange muur verklaart. Er moet immers een reden zijn voor de muur. Wie wilden de Chinezen buiten houden? Bekijk nu deze epische trailer en vang een glimp op van wie of wat de Chinese bevolking wilden tegenhouden.

Welke van deze trailer vind jij het beste? Ben jij fan van de DC Comics-films of kijk je toch eerder uit naar een andere film in dit lijstje? Laat weten welke film jij absoluut niet wil missen door hier onder een reactie te plaatsen. Of is er een trailer die we over het hoofd zagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *