Wedstrijd van 5 tot 12 augustus 2016 – The 5th Wave

Prssshhht krshhhh… Dit is een boodschap van de ‘Anderen’. Deze wedstrijd is afgelopen en de winnaars worden snel op de hoogte gebracht.

Iedereen kent het wel. Je hebt al vaak meegedaan met een wedstrijd maar nog nooit, nog geen enkele keer hoorde je dat jij de winnaar was. Telkens weer is het iemand anders die met je prijs gaat lopen. Bij Screendependent weten we dat dat ongelooflijk vervelend is. Daarom geven we onze lezers de kans om iets te winnen zonder dat we een belachelijke schiftingsvraag stellen. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geven maar liefst drie blu-ray exemplaren weg van The 5th Wave, een spectaculaire sciencefictionfilm met Chloë Grace Moretz. De film kwam op 29 juli 2016 uit op DVD en Blu-Ray. De Screendependent-recensie lees je hier.

Over The 5th Wave – de ‘Anderen’ vallen onze planeet aan

In The 5th Wave volgen we het doen en laten van Cassie Sullivan, een doodgewoon meisje in een doodgewoon dorpje. Maar op een dag vliegt er een enorm ruimteschip de atmosfeer van onze planeet binnen. Eerst gebeurt er totaal niets, maar al snel wordt duidelijk dat de ‘Anderen’ verre van vriendelijke gasten zijn. Er volgen vier golven van ongelooflijk geweld. De elektriciteit valt uit, een vreselijke aardbeving verwoest de wereld en een ziekte roeit langzamerhand de hele mensheid uit. Cassie moet alleen zien te overleven, want zowel haar vader als haar moeder hebben de golven niet overleefd. De enige van wie ze zeker is dat hij nog leeft, is haar kleine broer Sammy. Hij werd door militairen naar een basis gebracht. Cassie wil haar broertje terugzien en begint aan een lange tocht richting de militaire basis. Maar het gevaar loert om de hoek, want de ‘Anderen’ hebben zich gemengd tussen de mensen. Zal het Cassie lukken haar broertje te bereiken en de aankomende vijfde golf te overleven? Bekijk nu de trailer.

Woehoeeee, jaaa! Ik wil deze film winnen

Wel, dat kan. We geven dus drie blu-rayexemplaren van The 5th Wave weg. En zoals je gewoon bent van Screendependent is meedoen de gemakkelijkste zaak van de wereld. Het enige dat je moet doen is de volgende stappen doornemen. Wees zeker dat je er geen enkele vergeet. Heel veel succes.

Deze wedstrijd is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *