Wedstrijd van 23 tot 30 juni – 47 Meters Down

Als er één ding is wat de laatste weken meer dan duidelijk was, dan was het zeker dat de zomer begonnen is. Dat wil zeggen dat er ook heerlijke zomerfilms aankomen. En omdat we jou graag in de watten leggen en we weten dat je graag iets wint, hebben we samen met de vrolijke vrienden van Kinepolis Film Distribution een nieuwe wedstrijd opgezet. Hou je vast aan de takken van de bomen, want bij ons maak je kans op maar liefst 10 duotickets voor de spannende overlevingshorrorfilm 47 Meters Down. Klaar om mee richting de bodem van de zee te zinken?

Over de film – haaien, haaien en nog eens haaien…

De zussen Kate en Lisa zijn klaar voor een hemelse vakantie in Mexico. Wanneer ze de kans krijgen om in een kooi grote witte haaien te bekijken, is Kate meteen enthousiast. Het duurt even vooraleer Kate haar kan overtuigen, maar uiteindelijk beslist ook Lisa om mee te gaan. Niet veel later bevinden ze zich op een dikke 2 uur van de kust van Huatulco en staan ze oog in oog met de imposante roofdieren. Maar dan gebeurt het ondenkbare: de kabel waarmee de kooi vasthangt begeeft het en ze zakken naar de bodem van de eindeloze zee. Met minder als een uur aan zuurstof moeten ze snel een plan bedenken om terug bij de boot te komen en dat door wateren die krioelen van de haaien. Bekijk snel de onheilspellende trailer van 47 Meters Down.

Kom hier met die tickets!

Ziet er cool uit, toch? Doet het je ook zo denken aan The Shallows, die spannende overlevingsthriller met Blake Lively? Jij kan dus een duotickets bemachtigen voor deze film. Zoals steeds is meedoen met een wedstrijd bij ons niet moeilijk. Geen irritante schiftingsvraag, dus iedereen maakt echt evenveel kans op de prijs. Zorg alleen dat je onderstaand stappenplan volgt zodat je zeker kans maakt op één van de duotickets! Veel succes…

  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
  • Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
  • Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert dat je volledig akkoord gaat.
  • Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
  • Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Helaas, je bent net heb laat. De winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Ben jij van plan om 47 Meters Down in de bioscoop te gaan zien? Denk je dat de film nog spannender is dan The Shallows? Waarom doe jij mee met onze wedstrijd? Laat het nu weten door hier onder een reactie te plaatsen en je mening met het wereldwijde web te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *