Wedstrijd van 1 tot en met 8 september – Life

Benieuwd naar onze recensie van de film? Lees ze in dit artikel.

Er komt voor heel wat mensen onder ons een heel donkere periode aan: het schooljaar gaat beginnen. Vanaf 1 september trekken een dikke één miljoen kleuters, peuters, kinderen en tieners weer terug richting hun ‘geliefde’ klassen. De vakantie is dus gedaan, maar dat wil niet zeggen dat er geen plaats meer kan zijn voor ontspanning. Om deze ‘pijn’ voor jou als leerling, ouder van of leerkracht te verlichten, zijn we er weer met een gloednieuwe coole wedstrijd. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geven we twee DVD’s weg van de coole sciencefiction-thriller Life. Zin in een geweldige film? Maak dan dat je deelneemt!

Over de film – Horror in de ruimte met veel Jake Gyllenhaal

In Life trekken we naar het ISS, het Internationale Ruimtestation. De bemanning van het station heeft eindelijk – na een reis van heel wat maanden – het bewijs gevonden van leven op Mars. De hele wereld staat in rep en roer en iedereen aan boord is in extase. Wanneer wetenschapper Hugh Derry allerhande experimenten begint uit te voeren op het eencellige orgaan, begint het plots heel snel en hard te groeien. Niemand had ooit kunnen verwachten dat het ding zo ongelooflijk zou evolueren. Miranda, hoofd van de beveiliging aan boord van het ISS, ruikt onraad en zorgt ervoor dat alles op-en-top beveiligd is. Maar wat als het bizarre wezen ontsnapt en slechte bedoelingen blijkt te hebben?  Bekijk de trailer nu.

Geef mij die DVD! Maar wat moet ik doen?

Wel, wees gerust. Meedoen met een wedstrijd is bij ons nooit moeilijk. Een frustrerende schiftingsvraag is er bij ons helemaal niet. Al wat we van je vragen is dat je onderstaand stappenplan volgt en dan is je deelname helemaal in orde! Veel succes.

  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
  • Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
  • Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
  • Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
  • Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het intergalactische wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. Ons ruimteschip is vertrokken en de bemanning maakt weldra de winnaars bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *