Wedstrijd van 8 tot en met 15 september – Drone

Benieuwd naar onze recensie van Drone? Lees ze in dit artikel!

De ene wedstrijd is nog maar gedaan en er staat al een nieuwe op je te wachten. Bij Screendepenendent is het toch altijd plezierig, niet? Om de DVD- en Blu-Ray-release van de boeiende thriller Drone te vieren, geven we in samenwerking met filmdistributeur Source 1 Media maar liefst twee DVD-exemplaren van de film weg. Heb jij zijn om acteur Sean Bean – Ned Stark uit Game of Thrones – nog eens in een film aan het werk te zien? Aarzel dan niet en doe nu mee.

Over de film – Oorlog in Pakistan vanuit de VS

In Drone volgen we het leven van Neil Wistin. Dat is niet helemaal wat hij ervan verwacht. Neil werkt als een privé-contractant voor de CIA en voert hij geheime dronemissies uit boven Pakistan. Met één druk op de knop beëindigt de man het leven van iedereen die binnen de perimeter van de bominslag staat. Dat knaagt aan hem, maar het is uiteindelijk allemaal wel voor ‘het hogere doel.’ Zijn vrouw Ellen en zoon Shane weten helemaal niet wat hij als echte job doet, maar daar dreigt verandering in te komen als de aanvankelijk interessante Imir Shaw plots aan de deur staat. Van het ene moment op het andere dreigt hun leven een echte nachtmerrie te worden. Bekijk de trailer van deze thriller nu.

Ziet er cool uit, maar hoe kan ik winnen?

Als je geregeld op Screendependent door de artikels en wedstrijden snuffelt, dan weet je dat meedoen met een wedstrijd bij ons absoluut geen moeilijk gegeven is. Er zijn geen vervelende schiftingsvragen en dat zegt eigenlijk al genoeg. Al wat we van je vragen is dat je de onderstaande stappen volgt. Succes!

  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
  • Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
  • Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
  • Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
  • Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Helaas, je bent net te laat. De wedstrijd is afgelopen en de winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *