Win een DVD of Blu-Ray – The Circle

Het is ijzig koud. Dat wil zeggen dat iedereen gezellig en knus binnen gaat zitten voor de televisie. En wat is er dan beter dan een geweldige film? Omdat we weten dat het niet mogelijk is om steeds alle films te bekijken, raden we je graag een film aan. In samenwerking met Remain in Light geven we maar liefst twee DVD’s en twee Blu-Ray’s weg van de mysterieuze futuristische thriller The Circle. Lees verder, doe mee en deel deze wedstrijd met al je vrienden. Ben je benieuwd naar de Screendependent-review? Lees hem dan in dit artikel. De wedstrijd loopt af op woensdag 13 december 2017.

 

Over de film – het gevaar van sociale media en de bedrijven erachter


In The Circle trekken we naar de Verengde Staten waar we kennis maken met de jonge Mae Holland. Een gelukkige jonge vrouw is ze niet, want haar leven is helemaal niet zo rooskleurig. De job die ze heeft is saai en vermoeiend én haar vader lijdt aan het verschrikkelijke MS. Wanneer ze van haar goede vriendin Annie plots te horen krijgt dat ze bij ‘The Circle’, een gerenommeerd bedrijf achter een heleboel sociale netwerksites, mag gaan solliciteren, verandert haar leven compleet. Ze wordt meteen aangenomen en zo belandt ze in een totaal nieuwe wereld waar iedereen iedereen kent en alles over iedereen publiek wordt gemaakt. Maar dat heeft zijn kost en ook Mae begint dat in te zien. Bekijk de trailer nu.

Ja, ik wil wel winnen! Maar hoe?

Volg je Screendependent al langer en deed je al eerder mee met een van onze wedstrijden? Dan weet je ongetwijfeld ook dat meedoen heel erg gemakkelijk is. We verwachten niet veel van je, behalve dat je het onderstaande stappenplan volgt. Doe nu mee en wie weet wordt jij als winnaar gekozen!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het grote en indrukwekkende wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De wedstrijd is afgelopen en de winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *