Win een DVD of Blu-Ray – Blade Runner 2049

De Oscars zijn nog maar net voorbij, maar de kans lijkt klein dat jij alle films die met één of meer beeldjes naar huis gingen al gezien hebt. Een film die volgens ons veel te weinig prijzen won, is Blade Runner 2049. De geweldige sciencefictionfilm van Denis Villeneuve kan je met gemak bestempelen als een prachtig kunstwerk. En omdat wij vinden dat jij deze prent niet mag missen, hebben we een gloednieuwe wedstrijd voor je klaar staan. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geven we 2 x de DVD en 2 x de Blu-Ray van Blade Runner 2049 weg. Te cool, toch? Benieuwd naar onze recensie? Die lees je in dit artikel.

Over de film – intelligente én spannende sciencefiction

Blade Runner 2049 neem ons mee naar het jaar 2049. In de niet zo verre toekomst lopen er tussen de echte mensen ook artificiële onvruchtbare mensachtigen rond. De zogenaamde ‘replicants’ zijn slim en sterk, waardoor ze uitstekend zijn om ons bij te staan in de dienstensector. Één van hen is Agent K, een rechercheur die voor de LAPD werkt. Hij krijgt de taak om oude modellen van de ‘replicants’ op te sporen en vervolgens onklaar te maken. Maar wanneer hij op een dag iets mysterieus ontdekt en zich er verder in verdiept, begint hij te twijfelen aan zijn eigen bestaan. Zou het kunnen dat de grens tussen ‘replicants’ en echte mensen helemaal niet zo duidelijk is? K gaat op zoek naar antwoorden, maar dat is niet zonder gevaar.

Té gek, maar hoe kan ik eigenlijk winnen?

Screendependent verwacht van jou eigenlijk helemaal niet veel. We stellen je geen lastige schiftingsvraag, want we weten dat dat eigenlijk echt stom is. Het enige wat we van je verwachten is dat je de onderstaande stappen volgt. Veel succes, wie weet is de DVD of Blu-Ray van Blade Runner 2049 binnenkort helemaal van jou.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het intergalactische wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De winnaars worden op de hoogte gebracht via mail en onze sociale media.

© 2017 Alcon Entertainment, LLC. 2018 Sony Pictures Home Entertainment. All Rights Reserved.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *