Win een DVD of Blu-Ray – Braven

Cinefielen worden de laatste jaren keer op keer op hun wenken bediend. Wanneer de ene goede film nog maar net uit de zalen is, verschijnt er alweer een andere. Maar af en toe zijn er films die bij ons niet in de zalen komen, terwijl ze absoluut wel de moeite waard zijn. Één daarvan is Braven, een spannend actiedrama met Aquaman-acteur Jason Momoa. Omdat wij vinden dat jij deze film niet mag missen, hebben we een nieuwe weggeefactie voor jou klaarstaan. In samenwerking met onze goede vrienden van Source 1 Media geven we 2 x de DVD én 2 x de Blu-Ray weg. Te cool, toch? Onze recensie van Braven kan je lezen in dit artikel.

Over de film – spannende actie met een écht verhaal

In Braven maken we kennis met Joe Braven, een gelukkige man die een vreedzaam leven leidt in het oosten van Canada. Hij heeft de perfecte job en het perfecte gezin, maar er is één ding dat niet goed loopt: Joe’s vader is erg achteruit aan het gaan. Daarom besluit hij om samen met hem een tijdje te gaan overnachten in een blokhut, midden in het bos. Maar wanneer de twee daar aankomen en een gigantische zak vol drugs vinden, beseft Joe hoe laat het is. Ze moeten ervoor zorgen dat ze van de drugs af kunnen geraken nog voor de eigenaars terugkomen. Maar dat blijkt al snel te laat. Joe en zijn vader belanden in een spannende strijd op leven en dood. Bekijk de indrukwekkende trailer van Braven snel hier onder.

Wow, dat ziet er cool uit! Maar hoe kan ik eigenlijk winnen?

Maak je geen zorgen: meedoen met één van onze wedstrijden is echt een fluitje van een cent. We verwachten niet dat je een berg beklimt en hopen ook niet dat je plots kan toveren. Het enige wat we graag hebben, is dat je de onderstaande stappen volgt. We wensen je veel succes en hopen dat jij één van de winnaars bent. Succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het ijskoude wedstrijdformulier

Oeps, je bent net te laat! De winnaars worden zo snel mogelijk gekozen en op de hoogte gebracht. Weldra vind je een nieuwe wedstrijd op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *