Win een DVD of Blu-Ray – The Foreigner

Nu de paasvakantie voor heel wat mensen van start is gegaan en er veel tijd is voor een goede film, kondigt Screendependent met trots een gloednieuwe wedstrijd aan. Zet de stoelen aan de kant en verstop je voor Jackie Chan, want in samenwerking met Remain in Light en The Searchers geeft Screendependent 2 x de DVD en 2 x de Blu-Ray weg. Denk jij dat het een goede film is? Onze recensie lees je alvast in dit artikel. Lees snel verder om te weten wat én hoe je kan winnen!

 

Over de film – Pierce Brosnan versus Jackie Chan

In The Foreigner volgen we het doen en laten van Quan Ngoc Minh, een Chinese man die samen met zijn lieve dochter in Londen woont. Wanneer een vreselijke bomaanslag in het hartje van de Britse hoofdstad ervoor zorgt dat Quan zijn dochter verliest, verandert alles. Niet veel later hoort hij op de radio dat een organisatie genaamd ‘Authentic IRA’, een nieuwe tak binnen de voormalige Ierse verzetsbeweging, de aanslag opeist. Quan ziet hoe de dagen, weken, maanden voorbij snellen zonder dat de politie één van de daders kan vatten. Al gauw beslist de dappere Chinees om het heft in eigen handen te nemen en zelf op zoek te gaan naar de daders van de gewelddadige aanslag. Bekijk nu de trailer.

Té gek! Maar hoe kan ik de DVD of Blu-Ray eigenlijk winnen?

Jackie Chan en Pierce Brosnan zouden het nooit goedkeuren, dus hebben we bij Screendependent besloten om je helemaal geen domme schiftingsvraag te stellen. We weten dat je dat vervelend vindt. Het enige wat we van je verwachten is dat je het onderstaande stappenplan volgt. Veel succes, wie weet is het exemplaar van The Foreigner binnenkort van jou.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het enorm gevaarlijke wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De winnaars worden zo snel mogelijk gekozen en op de hoogte gebracht via Facebook, Twitter en mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *