Win een DVD of Blu-Ray – Jumanji: Welcome to the Jungle

Het is alweer een tijdje geleden dat je bij Screendependent iets kon winnen. Hoog tijd om daar iets aan te veranderen dus. Terwijl vele filmfans momenteel de bioscoop platlopen voor de gloednieuwe Avengers-film, is er ook net een andere klepper in de winkelrekken verschenen: Jumanji: Welcome to the Jungle met Dwayne Johnson en Kevin Hart. De film is absoluut de moeite waard en dus konden wij het niet laten om samen met Sony Pictures een nieuwe wedstrijd online te zetten. Dankzij de filmdistributeur kunnen wij 2 x de DVD én 2 x de Blu-Ray weggeven. Jij wil toch ook kans maken? Benieuwd naar onze recensie? Die lees je in dit artikel.

© 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

 

Over de film – een groepje tieners belandt plots in de jungle

Jumanji neemt ons mee naar een middelbare school in de Verenigde Staten. Wanneer Spencer, Fridge, Bethany en Martha moeten nablijven op school, krijgen ze de opdracht om een vergeten lokaaltje op te ruimen. Al gauw ontdekt Fridge een oude spelconsole en besluiten de vier om het spel dat erop staat te spelen. Zonder dat ze het weten worden ze letterlijk in het spel gezogen, belanden ze op middenin een mysterieuze jungle en worden ze helemaal één met de karakters die ze hebben gekozen. Al snel wordt duidelijk wat ze moeten doen: als de vier pubers terug naar huis willen, moeten ze Jumanji redden. Zal het hen ook lukken?

Klinkt fantastisch, maar hoe kan ik winnen?

Als je Screendependent al langer dan vandaag kent, weet je wellicht ook dat meedoen met onze wedstrijden helemaal niet moeilijk is. We stellen je geen vervelende schiftingsvraag, aangezien we weten hoe vreselijk dat is. Het enige wat we van jou verwachten is dat je de onderstaande stappen volgt. Veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het jungle-achtige wedstrijdformulier

Zonde, je bent net te laat! De winnaars worden gekozen en bekend gemaakt via onze social media. Hou het allemaal dus goed in het oog. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *