Win één van de Blu-Ray’s of DVD’s – Venom

Superhelden zijn hot. Dat weten we al langer door de vele films in het DCEU en MCU. Maar sinds een aantal jaren is er bij Sony ook weer wat aan het borrelen. In 2018 presenteerde de studio Venom, een gloednieuwe superhelden film die een heel nieuw universum moet inleiden. Het personage is wel van Marvel, maar Sony mag het dus exclusief gebruiken. Omdat we weten dat de film jouw interesse meteen wekt, hebben we fantastisch nieuws: samen met onze goede vrienden van Sony mogen we twee keer de Blu-Ray en twee keer de DVD van de film weggeven. De film ligt immers vanaf 20 februari 2019 op DVD en Blu-Ray in de winkelrekken. Als dat niet fenomenaal klinkt?! Lees snel verder om te weten hoe jij een exemplaar kan bemachtigen! P.S.: Ben je benieuwd naar onze recensie, lees ze dan snel in dit artikel.

Over de film – Tom Hardy krijgt bezoek van een lastige parasiet

In Venom maken we kennis met Eddie Brock, een succesvolle journalist. Wanneer hij de opdracht krijgt om de steenrijke wetenschapper Carlton Drake te interviewen, besluit hij om op een slinkse manier te werk te gaan. Maar dat blijkt geen goed idee, aangezien hij niet veel later alles in zijn leven verliest. Drake is een machtig man en Brock voelt dat hij iets in zijn schild voert. Wanneer hij op een avond samen met een medewerker van Drake een onderzoeksfaciliteit binnenbreekt, gebeurt er iets ongewoons. Eddie weet niet goed wat hij er van moet denken, maar één ding is zeker: zijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Maar hij weet wel dat hij het nu kan opnemen tegen de o-zo-machtige Carlton Drake… Bekijk de spannende trailer nu.

Wow, dat ziet er cool uit! Maar hoe kan ik eigenlijk echt winnen?

Het is een tijdje geleden dat we nog een wedstrijd hadden lopen, maar dat betekent niet dat de Screendependent-spelregels veranderen. Zoals altijd is meedoen met onze wedstrijden het eenvoudigste wat je je maar kan inbeelden. Het enige wat we van je verwachten is dat je de tijd neemt om de onderstaande stappen nauwgezet te volgen. Gaat je dat lukken? We wensen je alvast heel veel succes met onze wedstrijd!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het spannende en akelige wedstrijdformulier

Helaas… je bent net te laat. De winnaars van onze wedstrijd worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via onze sociale media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *